2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924600 بازدید | 13973 پست
بلوع ک اره حتما بلوع داره .. منظورم اینه کمبود هورمون رشد نیست ب نطرم تو ۱ سال چند سانت قد کشیده؟

نمیدونم اصلا اندازه نمی گرفتم چون روش حساس نبودم رشدش خوب بود 

من فقط علایم بلوغو دیدم خیلی نگرام شدم  تازه من زیاد نگران قدش نیستم من مشاور مدرسم و از بلوغ زودرس و اسیب هایی روحیش میترسیدم وگرنه بنظر من آدم تو هرقدی باشه مهم نیست مهم اینه که چقد برای رویاها و هدف هاش تلاش کنه و موفق باشه اینه که یک انسانو به موفقیت و شادی می رسونه حالا میخواد 180قدش باشه یا 150..... 

البته ناگفته نمونه بعد از خوندن این تاپیک  و نگرانی های مامانای اینجا منم استرس گرفتم برا قد مثلا اینکه نکنه اشتباه کردم آمپول زدم و جلوی جهش قدش رو گرفتم یا.... 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا اندازه نمی گرفتم چون روش حساس نبودم رشدش خوب بود من فقط علایم بلوغو دیدم خیلی نگرام شدم ...

اسیب روحی ک معلوم تو سن پایین حتما بیشتر

ولی جهش رشد نمیگیره  فقط جلوی رشد سن استخوانی میگیره نمیزاره صفحات زودتر بسته بشه بعدش بچه جا برا رشد کردن داشته باشه

اگ بعد جهش رشد آمپول بزنی ک سن استخوانیش نزدیک ۱۲ میشه دیگه آمپول اصلا تاثیری نداره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم، من دخترم تا ۱۲ سال و نیم ضد بلوغ زد. الان هم هورمون رشد میزنه. هر چه سریع تر دکتر ببرش.

سلام عزیزم شما به دخترتون هورمون رشد میزنید میشه منو راهنمایی کنید دکتر به دختر منم گفته باید هورمون رشد بزنم خیلی نگرانم 

سلام دوستان دختر من ده سال و پنج ماهشه بهمن ۹۳ . از کلاس سوم علائم بلوغ شروع شد و من نگران نشدم فکر ...

سلام مامان پارمیس لطف میکنید دوستی منو قبول کنید چند تا سوال در مورد تزریق هورمون رشد ازتون داشتم ممنونم

خدایا کاش منم زودتر با این تاپیک آشنا میشدم و یه سال پیش دخترم رو دکتر می‌بردم که الان لازم نباشه ضد بلوغ و هورمون رشد رو همزمان بزنم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

نمیدونم اصلا اندازه نمی گرفتم چون روش حساس نبودم رشدش خوب بود من فقط علایم بلوغو دیدم خیلی نگرام شدم ...

عزیزم مشاور چه مقطعی هستی؟

من آموزگار بودم امسال با درخواستم موافقت شده ولی هنوز مشخص نیس کدوم مقطع میفرستنم، کدوم مقطع بهتره و حجم کاریش هم کمتره؟ ممنون میشم از تجربیاتت بگی 

خدایا کاش منم زودتر با این تاپیک آشنا میشدم و یه سال پیش دخترم رو دکتر می‌بردم که الان لازم نباشه ضد ...

عزیزم تو هر شرایطی نگرانی سر جای خودش هست چه آمپول بزنی چه نزنی الان من میگم کاش زودتر با نی نی سایت آشنا میشدم آمپول نمیزدم ..پس به خودت عذاب وجدان نده 

عزیزم تو هر شرایطی نگرانی سر جای خودش هست چه آمپول بزنی چه نزنی الان من میگم کاش زودتر با نی نی سایت ...

چرا عزیزم اتفاقا کار خوب رو شما کردین من ظلم بزرگی در حق دخترم کردم اگه قدش کوتاه بمونه همش تقصیر منه 

منم جلوی جهش رشدش رو گرفتم فک کنم

سلام گلم،ب نظرمن اینطور نیست،چون وقتی بلوغ زودرس باشه درسته در ظاهر جهش قد میبینیم ولی سن استخوان زود میره بالا،مثلا ۱۰تا۱۲سانت تو ی سال رشد کنه ولی سن استخوان ۲یا۳سال بره بالا مثل اینه سالی ۴یا۶سانت رشد کرده باشه

منم جلوی جهش رشدش رو گرفتم فک کنم

بیچاره مادر تنها موجودی که در هر حالت مقصره الان شب و روز من شده نگاه کردن به دخترک زیبای خودم که چرا باید اینقد زود به بلوغ برسه به خدا من خودم‌ تحصیل کرده هستم خیر سرم کارمندم ولی نمیدونم چرا اصلا در مورد رشد قدی و صفحات استخوانی چیزی نميدونستم به نظر من باید از همون بدو تولد به مادرها اینارو توضیح بدن و اگه موضوع اینقد مهمه مثل خیلی چیزهای دیگه که همش براش بنر میزنن و تبلیغات میکنن اینم به مادرهای بیچاره یادآوری کنن دیگه نمیدونم چیکار کنم به خدا تنها جایی که میتونم حرف دلم رو بزنم همین‌جاست ببخشید مادرهای مهربون همش پست میزارم و سرتون رو درد میارم 

بیچاره مادر تنها موجودی که در هر حالت مقصره الان شب و روز من شده نگاه کردن به دخترک زیبای خودم که چر ...

سلام،خودت رو سرزنش نکن مادر جان،این شرایطی هست که شما مقصر نیستی وپیش امده وتوکلت به خدا باشه وبفرستش بسکتبال یا والیبال یا شنا ولبنیات وویتامین دی و..بهش بده ونگران نباش عزیزم،دخترت پریود شده؟ ومن از ۳سالگی دخترم رو دیگه به جای چکاب اطفال بردم غدد ولی بازم دچار بلوغ زود رس شد وامپول براش شروع کردم این ماه،ونگران شرایط وعوارض هستم

سلام،خودت رو سرزنش نکن مادر جان،این شرایطی هست که شما مقصر نیستی وپیش امده وتوکلت به خدا باشه وبفرست ...

سلام عزیزم ممنون بابت دلداریتون نه هنوز پریود نشده ولی به خدا من اصلا در مورد پریودی و صفحات و رشد و این چیزا هیچ‌چیز نمیدونستم‌