2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 925881 بازدید | 14016 پست
ایکجا ک هورمون رشد خیلی زیاد مشکلی نداره .. ماهانه چقد قد میکشه؟؟

واقعا؟؟ پس دکتر چرا آمپول براش نوشت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایکجا ک هورمون رشد خیلی زیاد مشکلی نداره .. ماهانه چقد قد میکشه؟؟

ماهانه متر نکردم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نگران نباش آمپول فقط موقت بلوغ تاخیر میندازه. قطع ک کردی همه چیز روال قبل میشه اگ دخترت ژن بلندی دا ...

واقعا؟؟ پس دکتر چرا آمپول براش نوشت

این آزمایش مگه قبل آمپول هورمون رشد نیست؟؟   به نطرم خوبه  ولی جرا دکتر داده نمیدونم واقعا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این آزمایش مگه قبل آمپول هورمون رشد نیست؟؟ به نطرم خوبه ولی جرا دکتر داده نمیدونم واقعا

اره

عکس مچ دستشو دیدی

این آزمایش مگه قبل آمپول هورمون رشد نیست؟؟ به نطرم خوبه ولی جرا دکتر داده نمیدونم واقعا

البته واقعا دخترم علایم بلوغو دارم می بینم توش

مثلا سینه اش قشنگ درحال رشده

چندباری جوش ریز زده

زیر بغل و ناحیه تناسلی مو سیاه دراورده

بوی عرقش که نگم چقد تند و بدبو شده

اخلاقی  و رفتاری هم که پرخاشگر شده و لجباز

البته واقعا دخترم علایم بلوغو دارم می بینم توشمثلا سینه اش قشنگ درحال رشدهچندباری جوش ریز زدهزیر بغل ...

بلوع ک اره حتما بلوع داره .. منظورم اینه کمبود هورمون رشد نیست ب نطرم 

تو ۱ سال چند سانت قد کشیده؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......