2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924984 بازدید | 13986 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مادر تنها موجودی که در هر حالت مقصره الان شب و روز من شده نگاه کردن به دخترک زیبای خودم که چر ...

عزیزم راحت باش من بعداز حدود سه سال هنوز برام عادی نشده و دوست دارم در موردش صحبت کنم وبخاطر اینکه قضیه بلوغ دخترم رو به کسی نگفتم مجبورم اینجا حرف دلم رو بزنم ...به نظر من باید تو مدرسه از سال اول ابتدایی مادرها رو آگاه بکنن وکلاس سوم به بعد مبحث پریود رو برای بچه ها توضیح بدن .. متاسفانه تو راهنمایی میگن که اون موقع صدرصد بچه ها پریود میشن

خدا حفظشون کنه عزیزم

من دخترمو هم والیبال میبرم هم شنا،هفته ای ۳روز والیبال داره و ۲روز شما.حرکات کششی و بارفیکس و پریدن هم ک هرروز داره.امگا۳،ال آرژنین،ویتامین دی هم بهش میدم.خوابشم خداروشکر تنظیم کردم ک قبل ۱۱ دیگه خابه.روزانه هم شیرو لبنیات هم مصرف میکنه و ب تغذیشم میرسم ک مطلقاااا هیییچ فست فود و شیرینیجات و چیزای کارخونه ای نمیخوره(البته کلا دخترم کم اشتها و کم غذاست و اللن دیگه اصلا اینجور چیزا نمیدم بخوره).در کنار همه ی اینا توکل ب خدا کردم ک انشاالله زحماتی ک میکشیم بی نتیجه نمونه و هم روند بلوغش کند بشه و هم انشاالله خوب بتونه قد بکشه

شماهم حتی اگه امپولای رشدو توقف رو بزنی بازم درکنارش اینارو رعایت کن ک انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری💗

سلام عزیزم جسارتا ۹ساله ک دیگه زودرس نیس،چرا امپول میزنین؟!

عزیزم علائم اولیه مثل موی زائد وجوش وبوی عرق از ۶سال ونیم شروع شد ومدام سالانه چک میشد ونظر دکتر این بود بلوغ شروع نشده حتی ایندفعه هم بردم سینه رو چک کرد وگفت چربی هست وجونه نزده ولی طبق ازمایشش که هورمون ها بالاتر رفته بودن وسن استخوان هم ۱سال ونیم جلوتر بود وقدش ۱۴۱بود نظر دکتر این بود اگه جلوی بلوغ رو نگیریم قد سوخت میشه وباید امپول بزنه منم به دکتر اعتماد کردم وب نظرم منطقی بود ان شاالله نتایج خوب بگیریم

حرف شما هم درسته ..به نظرتون دختر من قبل پریود جهش داره ؟

عزیزم ب نظرم وقتی روند بلوغ شروع بشه جهش رشدی اتفاق میافته ان شاالله فقط حتما ورزش ببر وتغذیه رو رعایت کن که بالا رفتن استروژن کند تر باشه وفرصت قد کشیدنش بیشتر،ان شاالله دخترت بالا ۱۶۵ بشه وخوشحال وراضی باشی وودخترتم سلامت وشاد وقد بلند

من دخترمو هم والیبال میبرم هم شنا،هفته ای ۳روز والیبال داره و ۲روز شما.حرکات کششی و بارفیکس و پریدن ...

خیلی ممنون گلم بابت توضیحاتتون منم دخترم رو باشگاه میبرم هم یوگا هم والیبال ولی تازه ثبت نام کردم به خدا اصلا نمیدونستم دوران بلوغ بچه جهش قدی داره و باید بهش مکمل داد کاش میدونستم الان هم دکترش فقط ویتامین دی بهش داده از دکتر رامین اسدی نوبت گرفتم ببرم پیشش اگه اونم بگه ضد بلوغ و هورمون رشد بزن چون میترسم قدش کوتاه بمونه من حتی وقتی فهمیدم دخترم‌جوانه سینه داره براش از متخصص غدد اطفال وقت هم گرفتم ولی انگار ترس از تزریق ضد بلوغ نذاشت دخترم رو ببرم لعنت به جهل و نادانی 

خیلی ممنون گلم بابت توضیحاتتون منم دخترم رو باشگاه میبرم هم یوگا هم والیبال ولی تازه ثبت نام کردم به ...

قد ب ژنتیک هم خیلی بستگی داره،ولی این ورزشها و مکمل ها و ساعت خواب صد در صد بی تاثیر نیست.

چنده قد دخترت عزیزم ک هورمون رشد نوشته؟