2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004870 بازدید | 15331 پست
دختر من ۹سال و ۵ماهشه از کلاس اول علایم بلوغ داره قد ۱۳۸ و نیم وزن ۱۳۳

علاعمش خیلی  زود شروع شده مثل مامان هانا گول نخوری یهو پریود بشه ..به نظرم اگه رشدش معمولیه و وارد جهش نشده براش بزن آمپول ..در صورتی جلوی رشد رو میگیره که بچه تو اوج جهش باشه ..برای دختر من رشدشو بهتر از قبل کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هرچی خیره همون برای گل دخترت پیش بیاد ..من که سر بلوغ دخترم پیر شدم بخدا

من هم شرایطم مثل شماست 

بخدا مرده متحرکم 

۳سال مرتب دخترم رو دکتر بردم 

تا الا ۴بار عکس مچ دست گرفتم

دوبار سونو رحم 

۳بار ازمایش

غقط میگم خدایا منو سربلند از این مرحله رد کن

من هم شرایطم مثل شماست بخدا مرده متحرکم ۳سال مرتب دخترم رو دکتر بردم تا الا ۴بار عکس مچ دست گرفتمدوب ...

انشالله که سربلند میشی عزیزم ..منم دقیقا ۴ بار عکس گرفتم الآنم دکتر بی سوادش می‌گفت باید آمپول ادامه بدی احساس میکنم نظرش این بود که جواب آزمایش رو که ببینه بگه هورمون رشد هم بزن..ولی من دیگه نمی‌برم دکتر اصلااا ..الآنم قدش ۱۵۱ تمام دکترا قد که به ۱۵۰ میرسه قط میکنن..شانس من دوتا دکتر بردم هردو بی سواد و پولکی

مامان مهرسا این آزمایشا رو دکتر برای دخترم نوشت

عکس دستش به نطرم به ۱۱ سال میخوره ‌ رحمش هم قشنگ معلوم دیگه کمتر ۹ ماه دیگه پریود میشه

ازمایش ها هورمونی  استروژن و هورمون رشد و تیروید

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشالله که سربلند میشی عزیزم ..منم دقیقا ۴ بار عکس گرفتم الآنم دکتر بی سوادش می‌گفت باید آمپول ادامه ...

من تمام چت های شما رو خوندم در جریان تمامی دغدغه هاتون هستم 

خداروشکر که دختر شما نتیجه گرفته 

من مطمینم به بهترین قد میرسه و اونوقته که به خودتون یه خسته نباشید جانانه میگید 

شما و مامان مهرسا حان الگوی من شدید برای اینکه برم دنبال درمان با امپول وگرنه تا الان حرات اینکار رو نداشتم

رشد موهای زاید رو تقریبا ۶۰ درصد دارهسینه از تخم مرغ بزرگتر

دختر من رشد موهای یه زیر بغلش حدود ۵۰ یکیش ۴۰ ..پایین تنه هم شاید ۴۰ باشه البته خیلی وقته ندیدم ..سینه هم اندازه تخم مرغ کوچیکه 😀😀ولی سینه های دخترم پهنه فک کنم از تپلیشه

ولی هیچگونه ترشحی نداره شما سونوش رو دیدید؟رحمش خیلی بزرگ شده

دخبر من ترشح نداشت یهو پریود شد زیاد ب اینکه ۶ ماه قبل ترشح دارن توجه نکن. اگ میخوای آمپول بزنی همین یکی دوماه وقت داری بعدش دیگه میفته رو دور بلوغ نمیشه کاریش کرد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......