2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008403 بازدید | 15402 پست
من تمام چت های شما رو خوندم در جریان تمامی دغدغه هاتون هستم خداروشکر که دختر شما نتیجه گرفته من مطمی ...

قربونت برم پناه بر خدا ..من که استرسم الان شروع میشه اگه زود پریود بشه قدش باز زیر۱۶۰ میشه ..درصورتی از درمان راضی هستم که قدش بالای ۱۶۰ بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد موهای زاید رو تقریبا ۶۰ درصد دارهسینه از تخم مرغ بزرگتر

ماشالله سینه هاش خیلی بزرگه. چیکار کردین بزرگ شده

مال من اندازه تخم مرغه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قربونت برم پناه بر خدا ..من که استرسم الان شروع میشه اگه زود پریود بشه قدش باز زیر۱۶۰ میشه ..درصورتی ...

زود پریود شدن از نظرت چه زمانیه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم لیست آزمایش رو فرستادم اگه زحمتی نیست ببین توش هورمون رشد هست

اره همون داشتم میگفتم  هورمون رشد داره igf1   همون برا هورمون رشد ‌بقیه هم آزمایش هورمون زنانه و تیروید و قندو..

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ماشالله سینه هاش خیلی بزرگه. چیکار کردین بزرگ شدهمال من اندازه تخم مرغه

عزیزم یعنی چی چکارش کردین ..من خودم راهنمایی که بودم سینه هام همین اندازه بود دیگه رشد نکردن و کوچولو موندن ..اگه الان اندازه تخم مرغه دلیل نمیشه دوسال دیگه بشه اندازه تخم شترمرغ 

خانما نمیتونم تاپیک بزنم اصلا منتشر نمیشه به نظرتون سکه پارسیان ۳۵۰ سوتی بخرم ب مبلغ ۳ نلیونو ۵۰ هزا ...

خب مستقیم بخر قیمت ۳۵۰ سوتی ۲میلیون و ۶۰۰ الی ۲میلیون و ۷۰۰ هست

با این مبلغ یه طلای ریز هم میتونی بخری که استفاده کنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم یعنی چی چکارش کردین ..من خودم راهنمایی که بودم سینه هام همین اندازه بود دیگه رشد نکردن و کوچول ...

چند سالشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.