2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008172 بازدید | 15401 پست
ممنون عزیزم.‌به همون ۸ یا ۱۰ ماه هم قانعم میگم نکنه ماه بعد تاریخ امپولش پریود بشه😫

نه دیگه عزیزم چقدر خودخوری می کنی غیر ممکنه اینطوری باشه با این فکر و خیالات خودت رو اذیت می کنی به خدا توکل کن

از کجا بگیرم عطاری داره ؟؟ میگن رب انارم خوبه درسته؟؟ ادویه کلا مصرف نمیکنم یا خیلی کم

آره به من رب انار هم گفته بود از عطاری بگیری عالی میشه چون سنتی تولید میشه و نگهدارنده اینا هم ندارن

من اوایل که آمپول نمی زدم زرشک رو می ریختم تو کاسه می دادم مثل کشمش می خورد خوشش نیومد😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرادیول کمتر از پنج هستولی پروژسترون ۱.۲ ، رنج آزمایشگاه تا ۰.۸ هست یعنی داره بلوغ زودرس شروع میشه ...

سلام یسنا جان آزمایش پروژسترون ش زیاد بالا نیست معمولا زیر ۱ برا بچهای قبل بلوغ خیلی بالا نیست

بعد هم برا تشخیص بلوغ زودرس استروژن و ال اچ و اف اس اچ  خیلی مهم تر  ک خدا رو شکر اونا خوب بودن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

احتمال داره قبل از شش ماه پریود بشه؟؟ کاش حداقل شش ماه نشه قدش سه سانت بره بالاتر

نه بعید میدونم انقد زود بشه تا چند ماه ک آمپول اثر داره تو بدن بعد هم هورمون ها تا بخوان دوباره فعال بشن یکم طول میکشه شاید ۹ تا ۱۲ ماه طول بکشه 

سنو هم منظورم این بود ک تقریبا مث موقعی ک مهرسا ۱ سال به پریودش مونده بود حجم رحم ش اون اندازه س

سلام یسنا جان آزمایش پروژسترون ش زیاد بالا نیست معمولا زیر ۱ برا بچهای قبل بلوغ خیلی بالا نیستبعد هم ...

مرسی عزیزم

استرادیول که زیر رنج نرمال هست، زده کمتر از پنج الان ، خطرناک نیست ؟

علائمش چی بود در ابتدا ودر این ۲سالو نیم چقدر پیشرفت کرد ممنون میشم بگی

اول کمی موی زائد ناحیه تناسلی وسینه که سینه رو گفت چربی هست وبعد باازمایش وعکس گفت بلوغ شروع نشده(باچاق شدن مشکلش شروع شد)تواین دوسال موها بیشتر شده سینه هست )البته خود بافت وحاله سینه نبودوزیرش چربی بود،تا الان جدیدا حاله میاد ومیره ولی سفت ودردناک نیست ودکترم معتقد هست چربیه،دکتر معاینه کرد،از پارسال بوی عرق  و جوش صورت هم اضافه شد وامسال باتوجه به نتیجه ازمایش دکتر گفت بلوغ داره شروع میشه،وعکس مچ دستم حدود ۱ سال ونیم بیشتراز سنش هست،فعلا امپول ضدبلوغ داده،همزمان کلسیم هم داده و ویتامین دی ماهیانه ۵۰هزار هم میخوره،دکتر اصرار به کاهش وزن وانجام ورزش پرشی هم داره،بسکتبال رو شروع کردم براش ولی این مدت منظم نتونست بره

مرسی عزیزماسترادیول که زیر رنج نرمال هست، زده کمتر از پنج الان ، خطرناک نیست ؟

نه چرا خطرناک باشه طبیعی همه چیزش

سلام عزیزان..میشه لطفا جواب بدین من عکس گرفتم مچ دست دکتر آنلاین گفته باید گزارش کتبی رادیولوژی برام بیاری، رفتم نداد گزارش، گفت برید جای دیگه عکس بگیرید...حالا هفته بعد نوبت دکتر حضوری داریم شهر دیگه... به نظرتون گزارش کتبی حتما لازمه یا همین عکس رو دکتر قبول میکنه..با توجه به اینکه اشعه زیادش خوب نیست برم عکس بندازم دوباره؟؟