2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008571 بازدید | 15404 پست
بله وقتی سن استخوانی جلو نباشه چرا آمپول بزنی

عزیزم 

جوانی سینه حدود ۵ ماهه ورشد هم داشته 

بوی عرق و کمی موی تناسلی 

ولی دکترش فعلا مخالفه 

سن استخوانی ۲ ماه جلوتره

میگم دکتر اشتباه نکرده به نظرت 

امروز گفت  ۳ تا چهار ماه دیگه بیا 

دخترم ۷ سال و۴ ماهشه

قدش هم ۱۲۸ هست 

عزیزم شنا خیلی اطلاعات خوبی داری 

ممنون میشم منم راهنمایی کنی

عزیزم جوانی سینه حدود ۵ ماهه ورشد هم داشته بوی عرق و کمی موی تناسلی ولی دکترش فعلا مخالفه سن استخوان ...

معلومه دکتر خوب و باسوادی هست نه مثل دکترای اطراف ما تا میری تو میگن آمپول بزنم ...ببین احتمالا دخترشما آمپول لازم بشه ولی نه الان شاید دوسال دیگه ولی الان به نظر منم احتیاج نداره .‌البته اگه بلوغش سریع پیش بره و جهش قدی داشته باشه اون موقع باید نگران بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال داره قبل از شش ماه پریود بشه؟؟ کاش حداقل شش ماه نشه قدش سه سانت بره بالاتر

نه فک نکنم کمتر از ۶ماه پریود بشه چون دکتر به من گفت حداقل ۶ماه بعد و حداکثر ۱۸ماه بعد بعد آمپول پریود میشن 

من حدس می زنم دختر شما ۸تا ۱۰ بعد پریود بشه چون یکم وزنش بالاست توکل به خدا انشاالله بیشتر از یک سال طول می کشه 

عزیزم جوانی سینه حدود ۵ ماهه ورشد هم داشته بوی عرق و کمی موی تناسلی ولی دکترش فعلا مخالفه سن استخوان ...

سعی کنید دخترتون وزنش بالا نره وگرنه کیس بلوغ زودرس هستش ورزش کنه خوراکی های کارخانه ای سویا نخوره 

نه فک نکنم کمتر از ۶ماه پریود بشه چون دکتر به من گفت حداقل ۶ماه بعد و حداکثر ۱۸ماه بعد بعد آمپول پری ...

ممنون عزیزم.‌به همون ۸ یا ۱۰ ماه هم قانعم میگم نکنه ماه بعد تاریخ امپولش پریود بشه😫

کوش نمیده به حرفم روزی ۴ تا بستنی میخوره فست فود تنقلات ورزش هم نمیکنه ولی باید مجبورش کنم از فردا م ...

عزیزم طب سنتی به من می گفت اب انار و آب زرشک هم بلوغ رو تاخیر میندازه گرمیجات  و ادویه هم بهش نده ورزش هم بکنه عالی میشه

عزیزم طب سنتی به من می گفت اب انار و آب زرشک هم بلوغ رو تاخیر میندازه گرمیجات و ادویه هم بهش نده ور ...

از کجا بگیرم عطاری داره ؟؟ میگن رب انارم خوبه درسته؟؟ ادویه کلا مصرف نمیکنم یا خیلی کم

اره دیگه همین تعغیرات هورمونی سن استخوانی رو بالا میبرن و البته چاقی و اضافه وزن ..دکتر منشادی میگه ...

دقیقا دکتر دختر منم همین نظر رو داره،البته من از۶سال ونیم که علائم شبه بلوغ شروع شد)ودکتر نظرش این بود هنوز بلوغ نیست)تا امسال ۲سال ونیم مدام چک شد ولی امسال دیگه نظرش شروع امپول جلوگیری از بلوغ شد،خدا کمک کنه همه بچه ها این مرحله رو ب سلامت طی کنن وقدبلند وخوشبخت یشن

دقیقا دکتر دختر منم همین نظر رو داره،البته من از۶سال ونیم که علائم شبه بلوغ شروع شد)ودکتر نظرش این ب ...

انشالله عزیزم.. انشالله یه روزی تو همین تاپیک جشن سلامتی و قد بلندی دخترامون رو بگیریم ..من استرسم از امشب شروع شد😔ولی سعی میکنم جلو دخترم بروز ندم

دقیقا دکتر دختر منم همین نظر رو داره،البته من از۶سال ونیم که علائم شبه بلوغ شروع شد)ودکتر نظرش این ب ...

دختر من کلا از دکتر شانس نیاورد دوتا دکتر بردم دوتاش بی اعصاب و دیوانه اصلا نمیزارن آدم حرف بزنه امروز از دست این دکتره اعصابم خورد شد نمی‌دونم چرا اینقدر اسرار به آمپول دارن کارشون شده تجارت نه درمان