2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008898 بازدید | 15435 پست
قشنگ معلوم رحمش داره بزرگ میشه تخمدان ها فعال شده ک رحمش داره بزرگ میشه دیگه

استرادیول کمتر از پنج هست

ولی پروژسترون ۱.۲ ، رنج آزمایشگاه تا ۰.۸ هست 

یعنی داره بلوغ زودرس شروع میشه

ولی تیرویید بقیه مشکلی ندارن

سلام عزیزم.. ان شاءالله ۱۶۵ به بالا بشه کلییی ذوق کنیببخشید مگه سینش چقدر بزرگه ک میشه خیلی پیشرفته؟

ولا سینه در حدیه که یه وقتایی دوست داره نیم تنه استفاده می‌کنه اکثرا اوقات نمیکنه ..ولی کلا سینش از نوزادی تپل و گوشتی بوده..ممنون عزیزم دلم همچنین گل دختر شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر این سری روی مود خوبی نبود اصلا نمیشد باهاش حرف زد دوست داشتم بپرسم باتوجه به عکس چند سانت دیگه می‌کشه اجازه نداد ..ساعت ۵ صبح بیدار شدم کلی راه رو رفتم بخاطر یه دکتر اونم نتونی چیزی ازش بپرسی ..مطمعنم اگه جواب آزمایش رو میدید می‌گفت باید هورمون رشد بزنی مغزش رو خوندم

با اینکه دکتر گفت پای بلوغش خیلی پیشرفته س اصلا ناراحت نشدم هیچ حس خوبی هم دارم که آمپول رو قطع کردم ..اگه پیشرفت کرده چرا سن استخوانی خیلی بالا نرفته ..دخترم سینش از تپلیه به نظر خودم

دکتر این سری روی مود خوبی نبود اصلا نمیشد باهاش حرف زد دوست داشتم بپرسم باتوجه به عکس چند سانت دیگه ...

سلام عزیزم 

پست قبلی منو دیدید 

هورمون دخترم نوشتم انگار بالا هستن

با اینکه دکتر گفت پای بلوغش خیلی پیشرفته س اصلا ناراحت نشدم هیچ حس خوبی هم دارم که آمپول رو قطع کردم ...

فقط رژیم بده بهش.. گرمی نخوره.. و ورزش کنه.. ورزش خیلییییی خوبه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزم پست قبلی منو دیدید هورمون دخترم نوشتم انگار بالا هستن

سلام عزیزم من خیلی وقت پیش آزمایش انجام دادم یادم نیست ..اگه میتونی عکس آزمایش رو بزار از رو اون میشه تشخیص داد

فقط رژیم بده بهش.. گرمی نخوره.. و ورزش کنه.. ورزش خیلییییی خوبه

کوش نمیده به حرفم روزی ۴ تا بستنی میخوره فست فود تنقلات ورزش هم نمیکنه ولی باید مجبورش کنم از فردا میفرستم فوتسال تحرکش بالاست

استرادیول کمتر از پنج هستولی پروژسترون ۱.۲ ، رنج آزمایشگاه تا ۰.۸ هست یعنی داره بلوغ زودرس شروع میشه ...

فک نکنم مشکلی باشه ..حالا یه کوچولو بالاتر از زنج مشکلی نداره دختر من استرادیول ۱۲ بود ولی دکتر گفت اشکال نداره زیاد نیس