2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009186 بازدید | 15443 پست
کوش نمیده به حرفم روزی ۴ تا بستنی میخوره فست فود تنقلات ورزش هم نمیکنه ولی باید مجبورش کنم از فردا م ...

سن بلوغه.. مجبورش نکن.. باهاش صحبت کن و بگو بخاطر سلامتی و قدتت هست.. بگو تا الان سختی به جون خریدی آمپول زدی حیفه الان خوراکی های شیرین و مضر مانع رشد قدت بشه.. دخترا درکشون بالاست.. ان شاءالله رعایت کنه قد بلند بشه دخترنازت

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن بلوغه.. مجبورش نکن.. باهاش صحبت کن و بگو بخاطر سلامتی و قدتت هست.. بگو تا الان سختی به جون خریدی ...

ممنون عزیزم انشاالله..امروز تو آزمایشگاه تو سنوگرافی همش می‌گفت من گرسنمه من این چیزا برام مهم نیست مامان اگه بزاره‌‌.کفت حالا بزرگ شی کوتاه بمونی اولین سرزنش برای من بدبخته 

ممنون عزیزم انشاالله..امروز تو آزمایشگاه تو سنوگرافی همش می‌گفت من گرسنمه من این چیزا برام مهم نیست ...

عزیژدلم.. میدونم واقعا سخته برا بچه ای ک میخوره بگی نخور.. منم دخترم رژیم داره.. گاهی اذیت میشه..سعی میکنم سخت نگیرم بهش.. ولی بازم دلش همه چی میخاد.. ولی تنقلاتش فقط پفیلا خانگی

بستنی تا الان تو ۲۵ روز ۴تا خورده با دوتا ابتبات چوبی

حتی شربت هم بهش نمیدم.. 

خیلی سختشه ولی چون قد براش مهمه فعلا رعایت میکنه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الان اولین آزمایش دخترم رو نگاه کردم پروژسترون ۰/۹بوده

دخترم هنوز شش سالش نشده 

یکم گاهی اوقات بوی عرق داره، ولی دکتر گفت سینه ش یکم نشونه بلوغ داره

خیلی لاغر هست اصلا هیچی مشخص نیست سینه ش هم سطح شکمش هست

یک هفته س دارم دیونه میشم از نگرانی 

سلام عزیزم.. ان شاءالله ۱۶۵ به بالا بشه کلییی ذوق کنیببخشید مگه سینش چقدر بزرگه ک میشه خیلی پیشرفته؟

سلام عزیزم باورت میشه خیلی وقته بدن دخترم رو ندیدم چون الان همه لباس لش میپوشن امروز از دکتر برگشتیم به تاپ تنگ نارک پوشید سینش اندازه یه تخم مرغ شده ولی خب سینش مثل کله قد تیزو نوک دار نیست پهنه بخاطر همین با لباس لش مشخص نبود

الان اولین آزمایش دخترم رو نگاه کردم پروژسترون ۰/۹بوده

سلام من ازمایش دخترم رو نگاه کردم اصلا پروژسترون نداره،

LHنیم هست،fsh2/11واستروژن۱۳(هنون استرادیول) 

ولی دکتر به دودلیل فک کنم گفته بلوغ شروع شده یکی بالا رفتن هورمون ها نسبت به قبل وسن استخوان،که فک کنم خود استروژن سن استخوان رو بالا میبره،ممنون میشم شما ومامان مهرسا جان نظرتون رو بگید

خوبی این تاپیک اینه دیگه دنبال علتش نیستیم، می بینیم هر کس با شرایط متفاوتی دچار شده، وگرنه فکر اینکه چرا و چطور شد دیوونه م میکرد.

موقعی که میخواستم عکس مچ دست بگیرم دخترم اسباب بازیاش رو با خودش آورده بود💔

سلام من ازمایش دخترم رو نگاه کردم اصلا پروژسترون نداره،LHنیم هست،fsh2/11واستروژن۱۳(هنون استرادیول) و ...

اره دیگه همین تعغیرات هورمونی سن استخوانی رو بالا میبرن و البته چاقی و اضافه وزن ..دکتر منشادی میگه بزرگ شدن سینه چه از بلوغ باشه چه از چاقی باعث بالا رفتن سن استخوانی میشه وبسته شدن صفحه رشد