2777
2789
عنوان

شما جا من بودید چی میگفتید

65 بازدید | 12 پست

امروز رفتیم کانون بازشتگان عضویت بابامو بگیزیم‌که فوت شده کارمنده وقتی امضا انگشت منو گرفت گفت ایراد نداره وجه شمام بزنم‌کارت برادرتون؟ 

منم تو رو موندم و گفتم باشه بزنید 

اونم زد کارت برادرم و منم رو اون پول خیلی حساب باز کزده رودم و واقعا دستم بود

درومدیم و برادرم اومد ناهارم خونه من و بعدم رفت و پولم نزد کارتم...

من باید چی میگفتم!

الان به نظر شما بگم واسه چی پول منو نزدی با چی ؟

چکار کنم 

برم‌به ریس اونا بگم این چه مدل کارمنده اخه...

اصلا حقو بمن میدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت قبول کردی !برو محل کار برادرت داد و بیداد پولت رو پس بگیر

اگر اینجور بود که به کارمنده میگفتم بزن کارتم

تو رو موندم...

اون نبتید چنین چیزی بگه خوب معلومه هر کی باشه میگه خوب بزن 

ادم کی روش میاد بگه نه

یا من اینجوریم اخه

بهش پیام بده بگو گفتم امروز همه وجه را بزنه به کارت شما حالا اگر میشه بزن برام.

هر دومون بودیم اونجا

کارمنده برای اینکه دوتا فیش پر نکنه 

پرسید اشکالی نداره بزنم به ایشون شما با هم حساب کنید 

منم خجالت کشیدم گفتم باشع

چی میگفتم؟

میگفتم نه به برادرم اعتماد ندارم

شما بودی چی میگفتی

اگر اینجور بود که به کارمنده میگفتم بزن کارتمتو رو موندم...اون نبتید چنین چیزی بگه خوب معلومه هر کی ...

ببخشید شما قدرت نه گفتن نداری گلم.

الان یه حرف دوستانه با برادرت بزن بعدشم بگو راستی پول رو برام انتقال بده به کارت خودم و شماره کارت رو بفرست 

هر دومون بودیم اونجاکارمنده برای اینکه دوتا فیش پر نکنه پرسید اشکالی نداره بزنم به ایشون شما با هم ح ...

باید میگفتی نه انتقال و جابجایی سخته فرصتشو نداریم. 

لطفاً به این شماره کارت باشه و شماره کاراتو می‌دادی. 

احساس میکنم خجالتی و مظلومی 

هر دومون بودیم اونجاکارمنده برای اینکه دوتا فیش پر نکنه پرسید اشکالی نداره بزنم به ایشون شما با هم ح ...

منم احتمالا می گفتم باشه . ولی خوب بعدش که گیر پول بودم زنگ‌ میزدم می گفتم بی زحمت اون مبلغ را برام واریز کن.

منم احتمالا می گفتم باشه . ولی خوب بعدش که گیر پول بودم زنگ‌ میزدم می گفتم بی زحمت اون مبلغ را برام واریز کن.