2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010985 بازدید | 15487 پست
عزیزم دختر شما که الان توی جهش نیست و رشد معمولی رو داره احتمال زیاد تو این سن ضد بلوغ و هورمون رشد ...

عزیزم وضعیت دختر شما کمی شبیه دختر من بود از لحاظ اختلاف سن استخوانی.الان تو چه شرایطی هستید؟منظورم اقداماتی هست که برا دخترتون انجام دادید.

دختر منم امسال میره کلاس سوم موی زیربغل کمی داره ولی سینه خیر

سن خودش ۸ سال و ۲ ماه سن استخوانی چند روز پیش گرفتم زده ۱۱ متاسفانه 

یکسال قبل عکس گرفتم ۲سال و ۶ ماه اختلاف داشت الان ۲سال و ۸ ماه.نمیدونم چکار کنم.دکتر یکسال پیش ک ۷ ساله بود گفت بخاطر چاقی هست ولی دخترم ۲۸ کیلو بود با قد ۱۲۶/۵

الان ۲۸ کیلو هست با قد ۱۳۵.اخر ماه نوبت داره.بنظرتون چی میشه دکتر کار جدیدی میکنه؟چی بگم ب دکتر شمام نظر بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممکنه نظرتون رو بدونم دختر منم امسال میره کلاس سوم موی زیربغل کمی داره ولی سینه خیرسن خودش ۸ سا ...

سلام عزیزم قدش که خیلی خوبه وضعیت دختر منو داره فقط قد دختر شما بلنده دختر من سن دختر شما 128 بود. میگن برای شروع بلوغ جوانه سینه مهمه که شکر خدا سینه نداره و فکر نکنم بهش دارو بده.دختر دوستم از اول قد بلندتر از همسناش بود زود به بلوغ هم رسید الان هم قدش خیلی بلنده . 

عزیزم وضعیت دختر شما کمی شبیه دختر من بود از لحاظ اختلاف سن استخوانی.الان تو چه شرایطی هستید؟منظورم ...

سلام عزیزم من برای دخترم از هشت سال و دو ماهگی با قد ۱۳۳و وزن ۳۳ و سن استخوانی (دکتر اول می‌گفت سه سال بزرگتر دکتر دوم می‌گفت دو سال بزرگتر)ضد بلوغ شروع کردم بعد ۹ ماه سر خود از ترس عوارض امپولش رو قطع کردم باز بعد پنج ماه از ترس اینکه پریود نشه شروع کردم دکترشو عوض کردم متاسفانه دو دوره سه ماهه که بردم و تحت نظر بود و آمپول می‌گرفت بعدش دکترش بی هوا گذاشت و رفت این همه بیمار سرگردان شدن منم از اون موقع خودم هرماه امپولش رو آزاد میخرم براش تزریق میکنن در کنارش زینک و کلسیم میدم دوهفته پیش هم بردم عکس مچ دست گرفتم که گزارش اومد و گفت سن استخوانی ۱۱سال هست الآنم ده سال و هشت ماهشه قدشم ۱۵۰ ...دختر شما تو یک سال حدود ۹ سانت قد کشیده و این یعنی به بلوغ نزدیکه .اینکه به دکتر چی بگید نیازی نیست چیزی بگی اول باید ببینی نظر خود دکتر چی هست اگه نظرش به آمپول هستش اون موقع باید خودت بگی بزنی یا نزنی ..قد خودتون و همسرتون چنده؟

سلام عزیزم قدش که خیلی خوبه وضعیت دختر منو داره فقط قد دختر شما بلنده دختر من سن دختر شما 128 بود. م ...

عزیزم دختر من شش سالگی قدش۱۲۵ بود هشت سالگی ۱۳۳ الآنم ۱۵۰ به نظرت به ۱۶۰ میرسه عکس مچ دست هم تازگی گرفتم ۱۱بود البته مامان مهرسا میگن کمی بیشتره شاید ۱۲

عزیزم وضعیت دختر شما کمی شبیه دختر من بود از لحاظ اختلاف سن استخوانی.الان تو چه شرایطی هستید؟منظورم ...

سلام خوبید؟ سن استخوانیش خیلی از سن خودش بیشتر ولی قدش یکم نسبت ب سن استخوانی کمه 

شاید هم دکتر سن استخوانی دقیق نگفته. چون معمولا دکتر غدد یکم بیشتر میگن تا چیزی ک هست

اگ این اولین عکس ک گرفتی. ۶ ماه بعد  اولین عکس دوباره عکس بگیر ببین سن استخوانیش چقد بالاتر رفته 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم قدش که خیلی خوبه وضعیت دختر منو داره فقط قد دختر شما بلنده دختر من سن دختر شما 128 بود. م ...

من واقعا قد خیلی بلند مد نظرم نیست ی چیز نرمال باشه راضیم

نگران اختلاف سن استخوانی و واقعی هستم.

سلام عزیزم من برای دخترم از هشت سال و دو ماهگی با قد ۱۳۳و وزن ۳۳ و سن استخوانی (دکتر اول می‌گفت سه س ...

پس امپولهایی که گرفته از بالا رفتن سن استخوانی جلوگیری کرده

الان خیلی خوبه قد دخترتون من میترسم ۱۶۰ هم نشه

من ۱۶۰ پدر ۱۷۲ عمو و خاله و دایی هاش بلند هستن 

سلام خوبید؟ سن استخوانیش خیلی از سن خودش بیشتر ولی قدش یکم نسبت ب سن استخوانی کمه شاید هم دکتر سن اس ...

نه این دومین عکس هست

عکس اول یکسال پیش بود اون موقع ۷ سال و ۴ ماه بود و سن استخوانی ۱۰

این عکس بعد یکسال که ۸سال و ۲ماهه سن استخوانی ۱۱

دکتر هنوز ندیده عکس رو،توضیحات دکتر رادیولوژیست نوشته

سلام خوبید؟ سن استخوانیش خیلی از سن خودش بیشتر ولی قدش یکم نسبت ب سن استخوانی کمه شاید هم دکتر سن اس ...

توی توضیحات عکس که اشاره کرده به اختلاف سن استخوانی و واقعی ،نوشته علت یا چاقیه یا ارثیه یا بلوغ زودرس یا اختلال ترشح هیپوتالاموس

خود من کلاس سوم جوانه سینه داشتم و کلاس پنجم پریود شدم ولی اون موقع سن استخوانی و ... کسی نمیگرفت که بدونم چجوری بودم ابا ارث هست یا نه

علت این اختلاف برا دختر شما چی بود؟

سلام عزیزم من برای دخترم از هشت سال و دو ماهگی با قد ۱۳۳و وزن ۳۳ و سن استخوانی (دکتر اول می‌گفت سه س ...

این افزایش قد با شروع مصرف داروهای دکتر بود مثل ال ارژنین و کلسیم و ...ولی دور دوم که دارو گرفت ب اون اندازه رشد نکرد

دکتر دیگ ک بردم میگفت خود ال ارژنین عامل افزایش سن استخوانیه