2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012100 بازدید | 15523 پست
نه همیشه میانگین ۱۲ سال بعضی ها سن استخوانی ۱۱ سال پریود میشن برا همین بعد پریود خیییلی قد میکشن بع ...

درسته عزیزم.الحق که شما دکترین نه بعضی دکترای دور از جان شما احمق و بیسواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله چه خوب قد کشیده ..دکتر بردین اون موقع ؟

نه هیچ دکتری

تو این مدت قد کشید و البته خب تغذیه اش رو اهمیت میدم.

خواهرم کلاس پنجم ابتدایی پریود شد قدش ۱۵۰ بود اون موقع الان ۱۷۰ قدشه

خدایا تنهامون نزار
الان دارم از امپولا اعلام رضایت میکنم😂😂

😂😂😂😂😂  منم همین میگم آمپول خوبه نباید بترسیم از زدنش وقتی برا بچها لازم

ولی زیاده رویی هم ممکن ی عوارضی داشته باشه  

به قول قدیمی ها همه چی با قاعده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این تاپیک خودم ک کاربریم ترکید ۷سالو حدودا ۹ماه بود ک مو تناسلی ش چند تار درومد و سن استخوانی ۶ ماه ...

بله متوجه شدم خودتونید باید ببرم هزینه آزمایش و عکس میدونید آزاد چقدره و اینکه  دکتر دخترتون  قدش رو چی گفته گفته خوبه یا نه  تا چه قدی گفته میرسه و اینکه قد خودتون و همسرتون چقدره 

😂😂😂😂😂 منم همین میگم آمپول خوبه نباید بترسیم از زدنش وقتی برا بچها لازمولی زیاده رویی هم ممکن ی ...

راستی اینو برات بگم می‌دونی چرا امپولا رو قطع نکردم دکتر دوم دخترم یکی از مریضاش از کلاس سوم آمپول میزد تا ششم که قدشون ۱۵۳ونیم  بود اون موقع براش عکسو اینا نوشت که دیگه قط کنه اول درمان یک بار عکس نوشته بود با آخر درمان ..نه مثل دکتر اول دخترم دم به دقیقه عکس میخاست

بله متوجه شدم خودتونید باید ببرم هزینه آزمایش و عکس میدونید آزاد چقدره و اینکه دکتر دخترتون قدش رو ...

آزاد ک خیییلی زیاد  مخصوصا الان ک همه تعرفه ها پزشکی چند برابر شده. اگ میخوای شماره ملی دخترم بهت میدم روی اون ثبت ش کن هزینه ش زیاد میشه

دفترچه جانبازی و بیمه دانا باشه  کمتر. ولی آزاد  هزینه آزمایش شاید نزدیک ۲ تومن بشه. هزینه عکس ۴۰۰  حدودا  توی شهر ما

آره دکترش ک خیلی راضی  حدس این بود زیر ۱۵۲ بشه

خودم ۱۵۸ شوهرم ۱۷۸

راستی اینو برات بگم می‌دونی چرا امپولا رو قطع نکردم دکتر دوم دخترم یکی از مریضاش از کلاس سوم آمپول م ...

نمیدونم والا  یعنی تا قد ۱۵۳ میخوای براش ادامه بدی؟؟ 

حتما قبلش آزمایش کلسیم هم ازش بگیر 

ولی بیا همین خرداد و بزن دیگه بیخیال شو 😁

آزاد ک خیییلی زیاد مخصوصا الان ک همه تعرفه ها پزشکی چند برابر شده. اگ میخوای شماره ملی دخترم بهت می ...

هر دو لازمه فقط با عکس دکتر متوجه نمیشه حتمی باید آزمایش و عکس با هم باشه ؟دستت درد نکنه لطف داری شما

نمیدونم والا یعنی تا قد ۱۵۳ میخوای براش ادامه بدی؟؟ حتما قبلش آزمایش کلسیم هم ازش بگیر ولی بیا همین ...

خرداد رو زدم ۱۲ هم تا نوبت بعدی تصمیمم رو میگیرم ..ولا حقیقتش چون سن استخوانی خوب بود خودم نظرم این بود چهار ماه دیگه بزنم که ۱۱سال رو تموم کنه بعد قط کنم 🤔🫣