2777
2789

من تحت نظر دکتر اعصاب و روانم 

سابقه درد های عصبی دارم 

سر درد 

بدن درد 

مشکلات گوارشی 

خب دارو اینا رو تا حد زیادی کنترل کرده 

اما بعضی وقتا هستن همچنان 

از چند وقت پیش که پنیک شدم دوباره یبوست و اسهال و استفراغ ولم نمیکنه 

یروز بهتر میشه دوباره فرداش قاطی می‌کنم 

لازمه پیش متخصص گوارش هم برم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه توام ولی نگران نباش درست میشعمیشع بکی دارو چی میخوری منم پنیک میشم🥺

من چند تا دارو میخورم 

در حال حاضر کلومیپرامین که برای افسردگیم هست برای پنیک هم تأثیر گذار بوده و فکر کنم برای پنیک هم مناسبه 

فلووکسامین هم درسته که برای وسواس هست اما حس می‌کنم رو پنیک هم تا حدودی جوابه 

چون قبل از اینکه کلومیپرامین بخورم فلووکسامین میخوردم و حس میکردم کمتر میشه پنیک البته کلونازپام هم میخورم ولی الان کلونازپام نمیخورم دیگه 

بله حتما برو من هفته پیش رفتم یه پودر بهم داد واقعا بهتر شدم

تهران هستین؟

من چند تا دارو میخورم در حال حاضر کلومیپرامین که برای افسردگیم هست برای پنیک هم تأثیر گذار بوده و فک ...

من تیرماه یه سفر ی روزه رفتم یه مدت کلا اسهال البته معذرت میخوام نفخ که نگم شدید یه پودر میخورم ن اسهال ن یبوست خیلی بهترم

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
من تیرماه یه سفر ی روزه رفتم یه مدت کلا اسهال البته معذرت میخوام نفخ که نگم شدید یه پودر میخورم ن اس ...

من آخرین بار که رفتم پیش متخصص گوارش بهم قرص داد یکم بهتر شدم بعد گفت حتماً برم روانپزشک و رفتم 

و دیگه فرصت نشد دوباره برم گوارش 

روانپزشک واقعاً تأثیر داره داروهاش اما میگم شاید گوارش یه چیزی بده این کلاً بهتر شه

الان چند روزه هلاکم دیگه 

من آخرین بار که رفتم پیش متخصص گوارش بهم قرص داد یکم بهتر شدم بعد گفت حتماً برم روانپزشک و رفتم و دی ...

من دوماهی میشه دیگه پنیک نشدم البته قلیون رو گذاشتم کنار فکر کنم بخاطر اونه داروهامم هر روز میخورم ولی فکر فکر فکر منفی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

من دوماهی میشه دیگه پنیک نشدم البته قلیون رو گذاشتم کنار فکر کنم بخاطر اونه داروهامم هر روز میخورم و ...

من که دیگه بخوام هم نمی‌تونم مثبت فکر کنم 

کلاً از وقتی خودم رو شناختم افسردگی و استرس و اضطراب و پنیک باهام بوده 

از یه سنی به بعد هم دردهای عصبی شروع شد 

خانوادم هم که میگفتن وای میری روانپزشک معتاد دارو میشی فلان میشی 

من که دیگه بخوام هم نمی‌تونم مثبت فکر کنم کلاً از وقتی خودم رو شناختم افسردگی و استرس و اضطراب و پنی ...

چندین بار رفتم دکتر اعصاب قرص هم خوردم ولی نخواستم بهشون وابسته بشم ولی اگر این افکار اون حرفا برن همه مشکلاتم حل میشه بعضی مواقع میگم چرا من چرا یکی دیگه نه این چرا ها و حرفای آدما منو خورد کرد به هرکی میگم متولد ۸۰ هستم باورش نمیشه💔

چندین بار رفتم دکتر اعصاب قرص هم خوردم ولی نخواستم بهشون وابسته بشم ولی اگر این افکار اون حرفا برن ه ...

من که دارو رو باید بخورم 

وابستگی و اینا رو اهمیتی بهش نمی‌دم 

دکتر اگر خوب باشه به وقتش میتونه دارو ها رو قطع کنه 

هرچند برای من فکر نمی‌کنم اون روز برسه 

منم متولد ۸۴ هستم 

میفهمم حست رو و کاملاً درکت میکنم