2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010705 بازدید | 15482 پست
نه فقط گفت اینکه هنوز سینه جوانه کامل نزده نشونه خوبیهبرادرزاده مو هم هفته پیش برای اولین بار پیشش ب ...

آزمايش هورمونی هم براش نوشت؟ اگ استروژن پروژسترون بالا بره مشخص میشه

فکر نکنم ک پریود بشه به اینزودی ولی اگ سن استخوانی بالا بزه خوب نیست 

تند تند عکس گرفتن هم خوب نیست  گناه داره بچه کاش ب جاش آزمایش می نوشت  مخصوصا هورمون رشد  چون انگاری رشدش هم ثابت بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم عکس دست دخترت دیدم ب نظرم ۱۱ سال میخوره قدش هم نسبت به همین ۱۱ سال واقعا عالیه من اگ باشم ...

شما برای چاق شدن بچه چیزی سراع نداری بچه ۷ ساله ۱۴ کیلوعه بچمه. گرونم نباشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمايش هورمونی هم براش نوشت؟ اگ استروژن پروژسترون بالا بره مشخص میشهفکر نکنم ک پریود بشه به اینزودی ...

اخرین ازمایشاتش واسه ۶ ماه پیش بود که مشکلی نداشت حالا شاید ۳ ماه بعد براش بنویسع

از ابان تا هفته ی پیش ۲ سانت رشد داشته و وزنش ثابت مونده

خیلی میترسم میگم نکنه سن استخوانی بیشتر باشه چون چندین بار زنگ زدم مث اینکه یادشون رفته بود و عجله ا ...

نه فکر نکنم بیشتر ۱۱‌.۵ باشه تا ۱۲ سانت قشنگ شده میکنه

باز میل خودت آمپول بزنی ولی بدنش کمبود کلسیم میگیره 

میدونی افراط تو هرچیزی خوب نیست ب نظرم  من مهرسا ی دندون پوسیدگی گرفت دیگه حس کردم ارزش نداره سلامتیش بیشتر این ب خطر بندازم برا قد  دیگه همین ک کوتاه نباشه کافیه

اخرین ازمایشاتش واسه ۶ ماه پیش بود که مشکلی نداشت حالا شاید ۳ ماه بعد براش بنویسعاز ابان تا هفته ی پ ...

سلام عزیزم پیش خودم فک کردم الان مامان ادل از دستم عصبانی میشه😂😂😂همش در حال پرسیدن سوالاتی تکراری ..می‌دونی چی ذهنمو مشغول کرده اینکه سن استخوانی دخترم تو این دوسالو نیم یک ماه هم بالاتر نرفته مگه میشه؟ مگه بقیه بچه ها که آمپول میزنن باز کمی سن استخوانی بالا نمیره مثلا مهرسا جون 

عزیز امپول هورمون هر شبی رو میشه صبح ب صبح بزنیم؟ من بچم شبا بدقلقی میکنه نمیزاره بزنمولی صبحا خوش ا ...

راستش من آمپول رشد تا حالا نزدم اطلاعاتم زیاد نیست از بچها اینجا ک میزنن بپرس بهتر می‌توانند راهنمایت کنن

نه فکر نکنم بیشتر ۱۱‌.۵ باشه تا ۱۲ سانت قشنگ شده میکنهباز میل خودت آمپول بزنی ولی بدنش کمبود کلسیم م ...

مطعنم اگرم تحت نظر بود الان می‌گفت که امپولش قط بشه ولی نمی‌دونم چرا من ادامه میدم 😢

سلام عزیزم پیش خودم فک کردم الان مامان ادل از دستم عصبانی میشه😂😂😂همش در حال پرسیدن سوالاتی تکراری ...

ما نسبت به عکسهای بچه هامون نظر دادیم

اماعالم و ادم بهت بگن ۱۱-۱۲ تو انکار بهت میگفتن ۱۵ مینشستی زار میزدی بیشتر حال میکردی

میگم که کتک لازمی😂

دخترم الان ۱۵۹ قدش .بعد پریودی ۷ تا ۱۰ سانت رشد میکننولی اگ سن استخوانی ش بالا باشه بین ۳ تا ۵ سانت ...

سلام عزیز چند تا سوال دارم دخترتون علائمش چی بود و اینکه چند سالگی پریود شدن قد زمان پریودیش چقدر بود و الان چند سالش هست تو این دوره تغذیه و داروش چی بوده 

حالا از شانس من غیب شدی این همه استرس سن استخوانی دخترمو داشتم مطعمن بودم شما تشخیصت عالیه ..هرروز ه ...

وای چقدر طولانی من بعد ۲ ۳ روز جوابش امد ولی  میدونی 

مهم اینه ک قدش نسبت ب سن استخوانیش خیلی عالیه حتی اگ ۱۱.۵ هم باشه قدش خوبه انشالله سال دیگه هم قد خودت 

ما نسبت به عکسهای بچه هامون نظر دادیماماعالم و ادم بهت بگن ۱۱-۱۲ تو انکار بهت میگفتن ۱۵ مینشستی زار ...

اگه سن استخوانی بالای ۱۲ میگفتن الان تیمارستان زنجیر به پا بودم ..ولی جدا از شوخی این چند روز مدام در حال شکر گزاری هستم واقعا خدا خیلی هوام رو داشت این مدت که دخترم تحت درمان بود حس میکنم نتیجه سختی هایی که کشیدم رو دارم میگیرم 

وای چقدر طولانی من بعد ۲ ۳ روز جوابش امد ولی میدونی مهم اینه ک قدش نسبت ب سن استخوانیش خیلی عالیه ح ...

اگه سن استخوانی ۱۲ سال باشه چند سانت دیگه حدودی قد می‌کشه ؟ اره از شانس من این همه طول کشید خورد به تعطیلی عید قربان دیگه طولانی تر شد مردم قشنگ از استرس