2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011307 بازدید | 15494 پست
سلام عزیزم واای چقدر از اومدنتون خوشحال شدم😍😍😍♥️♥️😘😘

ممنون عزیزم من انگار دنیا بهم دادن دوباره برگشتم نی نی سایت خیلی دلم برات ا همه تون تنگ شد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شرایط دخترتون خیلی شبیه شرایط بلوغ دختر منه ، ولی متاسفانه برای من گفتند برای ضد بلوغ دی ...

دخترم الان ۱۵۹ قدش  .بعد پریودی ۷ تا ۱۰ سانت رشد میکنن

ولی اگ سن استخوانی ش بالا باشه بین ۳ تا ۵ سانت 

دختر شما حتما ۱۰ تا ۱۵ سانت رشد میکنه تا آخر بلوغ 

ممنون عزیزم

سلام عزیزم 

عکس دست دخترت دیدم ب نظرم ۱۱ سال میخوره 

قدش هم نسبت به همین ۱۱ سال واقعا عالیه 

من اگ باشم دیگه آمپول قطع میکنم واقعا نیازی نداره 

میدونم استرس داری ولی باور کن قد میکشه بلند میشه تا پریود بشه ۶ ۷ سانت رشد میکنه. بعدش هم ۶ سانت هم کم کم رشد میکنه شاید هم خیلی بیشتر چون سن استخوانی ش پایین 

به نظرم بس براش 

سلام عزیزم عکس دست دخترت دیدم ب نظرم ۱۱ سال میخوره قدش هم نسبت به همین ۱۱ سال واقعا عالیه من اگ باشم ...

عزیرم اومدی چقدر نگرانت شدم حتی به زندگی گفتم شماره ت داره تماس بگیره باهات، فکرم هزارتا جا رفت شکر خدا خوبی

عزیرم اومدی چقدر نگرانت شدم حتی به زندگی گفتم شماره ت داره تماس بگیره باهات، فکرم هزارتا جا رفت شکر ...

سلام عزیزم 

ممنون عزیزم قربونت خوبم خدا روشکر 

بعید میدونم به ۱۷۰ برسه ن مث آدم میخوابه ن مکمل هاش میخوره نه تنقلات کنار میزاره. حالا کلاس تکواندو فرستادمش ببینم چطور میشه 

رشدش کم شده بعد عید تا حالا 

سلام عزیزم ممنون عزیزم قربونت خوبم خدا روشکر بعید میدونم به ۱۷۰ برسه ن مث آدم میخوابه ن مکمل هاش میخ ...

انشالله میرسه

راستی هفته پیش ادل رو بردم دکتر گفتم دیگه قطعا امپول شروع میکنه

قد ادلیا ۱۳۹ وزنش ۳۷

معاینه کرد و گفت روند بلوغ کنده هنوز جوانه کامل نزده 

سه ماه دیگه عکس بگیر بیار 

الان ۱۰ سال و ۲ ماهشه

اخرین عکسش ۹/۵ بود که سن استخوانی ۱۲ سال بود

بنظرت چرا امپول نداده هنوز

انشالله میرسهراستی هفته پیش ادل رو بردم دکتر گفتم دیگه قطعا امپول شروع میکنهقد ادلیا ۱۳۹ وزنش ۳۷معای ...

قدش برا ۱۲ سال کوتاه ولی چرا آمپول نمیده ‌. شاید بخاطر اینه ک فکر میکنه علت بالا رفتن سن استخوانی ش بلوغ زودرس نیست و آمپول تاثیر براش نداره .میخواد تا سینه جوانه بزنه و بعد درمان شروع کنه یا شاید فکر میکنه سن استخوانی ش ثابت میمونه

خودش هیچ توضیحی نداد؟؟ 

بچها سلام ۳ هفته‌ای میشد مهرسا خانم رمز برا گوشی زده بود تو لحظه هم خانم یادش رفته بود چی گذاشته بای ...

سلام عزیزم خوش اومدی ماهم خیلی نگرانت بودیم من روم نشد بهت زنگ بزنم🙈😂

قدش برا ۱۲ سال کوتاه ولی چرا آمپول نمیده ‌. شاید بخاطر اینه ک فکر میکنه علت بالا رفتن سن استخوانی ش ...

نه فقط گفت اینکه هنوز سینه جوانه کامل نزده نشونه خوبیه

برادرزاده مو هم هفته پیش برای اولین بار پیشش بردم ۸ سالشه تا معاینه ش کرد گفت باید امپول بزنه حتما چون سن استخوانی اونم ۲ سال بالاتر بود

اما نمیدونم چرا درمان رو هنوز شروع نکرده میترسم یهو پریود بشه و دستم به جایی بند نباشه

سلام عزیزم خوش اومدی ماهم خیلی نگرانت بودیم من روم نشد بهت زنگ بزنم🙈😂

ممنون عزیزم منم همش انگار ی گمشده داشتم دلم پر می‌کشید برا نی نی سایت

سلام عزیزم عکس دست دخترت دیدم ب نظرم ۱۱ سال میخوره قدش هم نسبت به همین ۱۱ سال واقعا عالیه من اگ باشم ...

خیلی میترسم میگم نکنه سن استخوانی بیشتر باشه چون چندین بار زنگ زدم مث اینکه یادشون رفته بود و عجله ای یک روزه جواب رو آماده کردن اگه بیشتر باشه چی ..میگم چند تا دیگه بزنم براش 🥴🙈

عزیز امپول هورمون هر شبی رو میشه صبح ب صبح بزنیم؟ من بچم شبا بدقلقی میکنه نمیزاره بزنم

ولی صبحا خوش اخلاق تره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ممنون عزیزم منم همش انگار ی گمشده داشتم دلم پر می‌کشید برا نی نی سایت

حالا از شانس من غیب شدی این همه استرس سن استخوانی دخترمو داشتم مطعمن بودم شما تشخیصت عالیه ..هرروز هم فشار خونم از استرس بالا می‌رفت دقیق ده روز طول کشید تا گزارشش آماده شد