2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006199 بازدید | 15369 پست
من از پارسال میبردم همیشه میگفت نرماله با اینکه سینه داشت بزرگ میشد و ناحیه تناسلی موی زائد در اومده ...

ولی به نظرم اگه پریود هم بشه چون تو سن پایین پریود میشه بعد پریود هم نهایت ۱۰سانت رشد می کنه که قد نرمالی محسوب میشه فقط چون سنش پایینه بیشتر  خودش اذیت میشه

سلام عزیزم میشه بپرسم برای رشد سینه دخترتون تونستین کاری بکنید یا نه ؟ چون مشکل دختر منم رشدزیاد سیت ...

سلام عزیزم من وقتی برا دخترم آمپول دوم رو تزریق کردم کلا رشد سینه متوقف شد براش لوپرومر ۷ میزنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپولش لوپرومر ۷.۵ هست خدا کنه بهش بسازه و پریود نشه جلوی بسته شدن صفحات رشد رو بگیره خیلی نگرانم

منم همین آمپول رو می زنم عزیزم نگران نباشید به خدا توکل کنید انشاالله نتیجه مطلوب رو می گیرید دکتر دختر من هر دو ماه یکبار علایم و رشد قد رو چک می کنه

طبق سونو‌رحم و چند تا دکتر بردم گفتن پریودی خیلی نزدیکه سینه بزرگ شده موی زاید و ترشح شفاف هم داره د ...

عزیزم چون دیر آمپول رو می زنید احتمالا بعد از تزریق اول یا دوم لک بینی داشته باشه که طبیعیه و بعد اون دیگه جلوی پریود رو میگیره

سلام زندگی جانم❤️گذاشتم اینجا کامل شرح حال مطب که ۷ خرداد رفتمفکر کنم ندیدید۱۳۹ هستوزنشم ۳۷ یعنی از ...

سلام عزیزم ای کاشه یه دوره حجامت رو هم امتحان کنید من این ماه بردم حجامت اگه تأثیر داشت اینجا اعلام می کنم 

منم هم مثلا بردم تهران دکتر یکسال تحت نظر بود ولی هسچی به هیچی اگر دو ماه زودتر برده بودم شاید بهتر ...

خیلیییی حس بدیه؛استرس کل وجودمو گرفته

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔