2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010690 بازدید | 15482 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی جان هر کاری کردم نتونستم تگت کنم 

سلام عزیزم خوبی چون دخترت چپ دست بوده ؛ ۸ سالگی هم باید از دست راست عکس می‌گرفتی چون بچه با دستی که می‌نویسه سن استخوانی بالاتره ، من هروقت میرم رادیوگرافی دقیق از من می‌پرسه با کدوم دست می‌نویسه 

ملاک برای سن استخوانی دستی هست که بچه ها با اون دست ننویسه و برای دختر شما دست راست هستش 

و بابت این عکس جدید و عکس دوسال پیش به نظر من فرقی نکرده عزیزم 

زندگی جان هر کاری کردم نتونستم تگت کنم سلام عزیزم خوبی چون دخترت چپ دست بوده ؛ ۸ سالگی هم باید از دس ...

سلام عزیزم ممنونم ..بله اون موقع گفتم دخترم چپ دسته ولی باز از دست چپ گرفتن ای سری خودشون از دخترم سوال کردن با کدوم دست می‌نویسی ..یعنی باز باید از دست چپ میگرفتم؟؟ به نظرت این عکسای جدید که گذاشتم سن استخوانی به چند سال میخوره حدودی؟؟ 

بهترین کار اینکه که عکسی که دکتر تشخیص سن استخوانی را داده رو بذارید تو چت چیپیتی ببینید درست در میا ...

قبلی رو گذاشتم دکتر گفته بود ۱۱جی پی تی گفت ده ده ونیم ..که دکتر دوم هم تقریبا همین رو گفت

سلام دوستان وقت بخیر .

دوستان دیشب آمپول دیفرلین دخترم رو تزریق کردیم امروز از صبح می‌گفت دور نافم درد می‌کنه ،دردهایی که می‌گرفت و چند دقیقه بعد ول میکرد ،گلاب به روتون ببخشید البته اما امروز یکبار هم استفراغ مرد و کلا به غذا بی میل بود ، خیلی ترسیدم به اینکه نکنه آپاندیس باشه .میگم ممکنه از عوارض آمپول دیفرلین باشه البته دیروز هم دو طرف نافش هورمون رشد تزریق کردم ،چون داروش توی نصف تموم شد مجبور شدم یه قلم دیگه باز کنم و سمت دیگه ی نافشم بزنم .ممکنه از هورمون رشد یا دیفرلین باشه ؟ 

ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعاتی دارید لطف کنید و توضیح بدید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان وقت بخیر .دوستان دیشب آمپول دیفرلین دخترم رو تزریق کردیم امروز از صبح می‌گفت دور نافم در ...

سلام عزیزم..احتمالا از آمپول باشه ولی خب حتما دکتر ببر به هوای آمپول خودتو گول نزن

سلام عزیزم..احتمالا از آمپول باشه ولی خب حتما دکتر ببر به هوای آمپول خودتو گول نزن

امروز مطب ها تعطیل بودن بیمارستانها هم که رزیدنت و ... که نمیشه اعتماد کرد ، ان شاءالله که تا فردا حل شه وگرنه میبرم دکتر .از غروب هر چی میپرسیدم شکمت درد می‌کنه می‌گفت نه ولی تا قبل اون همش می‌گرفت و ول میکرد .

تو عوارض دیفرلین اسهال و تهوع و ... بود حالا نمی‌دونم برا اونه یا ... ان شاءالله ببینم تا فردا چی میشه 🥲🥲

سلام عزیزم ممنونم ..بله اون موقع گفتم دخترم چپ دسته ولی باز از دست چپ گرفتن ای سری خودشون از دخترم س ...

نه عزیزم دست راست درسته 

اگه از دست چپ می‌گرفتی صددرصد سن استخوانی بالاتر بود چون دختر با دست چپ می‌نویسه 

به نظرم فرقی با قبلی نداره نهایت ۱۲ یا خیلی دیگه زیاد باشه ۱۲و نیم