2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011524 بازدید | 15508 پست
سلام عزیزم تو رو خدا جدی میگی ؟ یعنی خدا تمام سختی هامو دید یعنی حقیقت داره ..بخدا که دارم اشک شوق م ...

من اصلا ادمی نیستم دروغ بگم

یا حرف الکی بزنم

تو گالری ندارم

خونه هم نیستم واگرنه میزاشتم خودت مقایسه کنی

من اصلا ادمی نیستم دروغ بگمیا حرف الکی بزنمتو گالری ندارمخونه هم نیستم واگرنه میزاشتم خودت مقایسه کن ...

عزیزم دور جون شما ...ببخشید اگه ناراحت شدی از سر شوق این حرفو زدم ..ممنونم ازت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دور جون شما ...ببخشید اگه ناراحت شدی از سر شوق این حرفو زدم ..ممنونم ازت

نه عشقم میگم ندارم برات بفرستم تا مطمین بشی که بخاطر رضایت دلت حرفی نزدم

از اولم بهت کفتم دختر ۱۶۰ کمتر نمیشع

هروقت تونستی و خونه بودی اگه برات مقدور بود بفرست عکسو نگاهی بندازم

اره حتما اتفاقا دوست داشتم پیشم بود میفرستادم واسه این هوش مصنوعی

اما اینجا میگم بقیه هم بخونن

دکتر دیروز بهم گفت به هیچ عنوان نه حرف من نه هیچ متخصص دیگه ای سندیت نداره برای قد نهایی بچه ها

ما خیلی وقتا پیش بینی میکنیم اما مکانیسم بدن انسانها متفاوته

میبینی بدون هیچ دلیلی روند رشد استخوانی و بلوغ متوقف میشه گاهی درحالیکه همه جی داره خوب پیش میره شوکه میشی با یه اتفاق غیر منتطره تو بدن بچه ها

پس هیچکس نمیدونه قد نهایی چی میشه

فقطو فقط مراقب بالارفتن وزن باشید و ورزش حتما تو روتین باشه

اگر درست اندازه گرفته باشم 1378سالو 9ماهش بود سینه هاش درد میکرد و سفت شدن سونو و عکس مچ و ازمایش خو ...

پس خدا رو شکر وقتی عکس مچ دست با سن مطابقت داشته باشه پس بلوغ هنوز شروع نشده الحمدلله 

می تونم خواهش کنم عکس مچ دست دخترتون برا بفرستین تا با عکس دخترم مقایسه کنم ؟اگه زحمتی نباشه

دختر شما تو چ مراحلیه؟ بلوغش شروع شده؟چ کارایی کردین قدش وزنشقد ووزن خودتون

دختر من وقتی ۸سال و نیم بود می گفت سینش درد می کنه و چند ماه بعدش جوونه زد تولد ۹سالگیش بردم پیش دکتر اول گفت بلوغ بالای ۹سال زودرس نیست و براش مکمل نوشت و گفت ۶ماه دیگه بیا ولی دو ماه بعدش چون دیدم رشد سینه هاش بیشتر شده بردم پیش دکتر دیگه که گفت دیر بردم و باید قبل تر می بردم براش آمپول ضد بلوغ نوشت و براش تا حالا ۷تا تزریق داشتیم قدش ۹سالگش ۱۴۰با سن استخوانی ۱۱سال و قد الانش ۱۴۵

قد خودم ۱۶۰ قد پدرش ۱۸۵

خیلی ممنونم مهربانو 😍😍😍😍باز درگیر امپولشم فردا وقتشه امروز میخوایم حرکت کنیم بیایم سمت ایران ،یه ...

عزیزم به نظر من زیاد خودتو حساس نکن والا اینجا هم من هر دفعه دخترم رو میبرم یکی تزریق می کنه مثلا دفعه پیش خیلی خوب تزریق کردن دخترم اصلا درد نداشت ولی ایندفعه همون جای قبلی تزریق کردم ولی بازم محل تزریق قرمز شد و ورم کرد توکل به خدا

اره حتما اتفاقا دوست داشتم پیشم بود میفرستادم واسه این هوش مصنوعیاما اینجا میگم بقیه هم بخونندکتر دی ...

دکتر پورمتعبد هم به من اینو گفت گفت من از کجا بدونم قد نهایی چند میشه من که نمیدونم توی بدنش و ژن هاش چی میگذره گفت هیچ کس نمیدونه