2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013841 بازدید | 15566 پست
مامان مهرسا ازدکتر امید رضا زاده متخص تغذیه خیلی تعریف میکنن برا رژیم افزایش قد میخوام وقت انلاین بگ ...

نه من نمیشناسم متاسفانه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامتن مهرسا..فردا دخترم نوبت داره.. اگ صد بلوغ خواست بزنه.. چه نمونه ای:بگیرم؟سن استخوانی بین ۹تا ۱۰ ...

اگ خواستی بگیری دیفرلین که خیلی عالی فرانسوی ولی هزینه ش هم زیاد

میکرولین من خودم میزدم تحت لیسانس ايتاليا واقعا خوب بود

مامان مهرسا به نظرت من اگر ضد بلوغ نزنم فقط هورمون رشد بزنن قد دخترم به چند میرسه سن استخوانی 12 سال ...

اگ سن استخوانی ۱۲ قد هم ۱۵۰ دیگه چرا بخوای ضد بلوغ بزنی؟؟

وقتی به این سن استخوانی رسید دیگه نیازی به تاخیر بلوغ نیست  تو خود بروشور ش نوشته بالاتر سن استخوانی ۱۲ استفاده نشه

قدش هم ک مناسب دیگه  

باز با دکتر دیگه هم مشورت کن ب نظرم 

آره منم به این شک دارم چون چندوقت پیش یه مشکل خانوادگی پیش اومد که دخترم یه مدت تحت استرس بود بعد او ...

دقیقا دکتر بمنم‌گفت دخترم خیلی قد نمیکشه و از اون روز من بقدری حالم بد شده

دلم میسوزه دخترم ورزشکار،پاستوریزه بزرگ شده،روزی یکی دولیوان شیر میخوره،من فقط توکل به خدا کردم امیدوارم قد بکشه،البته دکتر کفت احتمال زیاد همراه دیفرلین هورمون رشد هم شروع کنه چون دخترم تو یکسال کلا ۲سانت قد کشید

اگ سن استخوانی ۱۲ قد هم ۱۵۰ دیگه چرا بخوای ضد بلوغ بزنی؟؟وقتی به این سن استخوانی رسید دیگه نیازی به ...

الان سن استخوانی دختر من ۱۱ و نیم بود شروع کردم یعنی نمیتونم زیاد ادامه ش بدم؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

دقیقا دکتر بمنم‌گفت دخترم خیلی قد نمیکشه و از اون روز من بقدری حالم بد شدهدلم میسوزه دخترم ورزشکار،پ ...

دکتره خدا که نیست

خیلیا بعد پریود هم رشد کردن

من بعد پریود۶سانت قد کشیدم تازه تپل هم بودم و اهل ورزشم نبودم برعکس خیلی کم تحرک

دکترا خودشونم نمیدونن چکار میکنن. این دکتره خیلی معروفه نوبت هاش 6 ماهه هست برای دخترم ضد بلوغ شروع کرده و گفت تا یک سال با هورمون رشد بزنه  حالا که 4 تا زده میگه نمیخواد فقط هورمون رشد.بچه ها هم شدن بازیچه دکترا.یه دکتر دیگه هم  بهم گفت اگر شروع کنی و قطع کنی بچه بدتر ضربه میخوره 

عزیزم چه امپولی میزنی ماشاالله با امپول ضد بلوغ خوب قد میکشه دخترت.هورمون رشد هم میزنی؟

لوپرومر میزنم عزیزم هورمون رشد هم از همون اول هفت ماه شش سانت خوب بود ولی میترسم سن استخوانشم به همون نسبت بالا رفته باشه 

الان سن استخوانی دختر من ۱۱ و نیم بود شروع کردم یعنی نمیتونم زیاد ادامه ش بدم؟

تا ۱ سال میتونی براش بزنی 

تو این ۱ سال بعید میدونم بیشتر ۱۲ بشه

قدش هم تا سال دیگه نزدیک ۱۵۰ میشه

تا ۱ سال میتونی براش بزنی تو این ۱ سال بعید میدونم بیشتر ۱۲ بشهقدش هم تا سال دیگه نزدیک ۱۵۰ میشه

یعنی ممکنه ۱۰ سانتی متر رشد کنه؟ از اول مهر که پریود شد و دیفرلین زدیم یه میلی مترم رشد نکرده. قبلش ماهی یه سانت بود

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم