2777
2789
چجوری از ازادی و خوشگذرونی ادم کم میشه؟ مثلا چه ازادی هایی؟

مثلا اینک دوستام هر روز میرفتن بیرون 

من هر روزشو نمیتونستم 

یا مثلا ی بار شوهرم مریض بشه خب پرستاریش با منه از درسام باید بزنم 

یا مثلا ی وقت پول نباشه باید آدم درک کنه طرفو 

خب بالاخره زندگی بالا پایین داره خونه پدر آدمم همینا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستی چی؟

با دوستی موافقم اتفاقا میگن با آدمای مختلفی دیت کنین تا بشناسید پسرارو و هم خودتونو بشناسین که بدونین با چه آدمی‌میتونین ولی رابطه احساسی و وابستگی و رابطه جنسی نه ،انقدر باید با مردم در ارتباط باشی که بدونی کی هیزه کی خسیسه کی عصبیه

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی میگم میشه بپرسم چجوری از ازادی و خوشگذرونی ادم کم میشه؟

عزیزم منظورم اینه که دوستای من هر روز کافه و اینا 

من معلومه نمیتونم هر روزو برم یا ی وقتایی برنامه چیدی برای ی مهمونی اصلا فامیلی 

بعد ی اتفاقی می افته مثلا شوهرت ی جا قول داده یا اصلا  خستس حال نداره خب ادم یکم محدود میشه ولی ب جاش نمیگی الان دخترا اکثرا دوست پسر دارنو احساسشونو الکی درگیر یکی میکنن که احسا مسئولیت نداره؟ 

من اصلا وقت اینو ندارم درگیر بلاگرا بشم یعنی چی زور بگه مگه دشمنیم؟شده مثله اینک من ی روز رفتم از نز ...

اره عزیزم میدونم من با یکی دیگه بودم 

من فقط سوالم این بود واقعا یک متاهل نمیشه مثل مجردا زندگی کنه از لحاظ وقتو ... 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مثلا اینک دوستام هر روز میرفتن بیرون من هر روزشو نمیتونستم یا مثلا ی بار شوهرم مریض بشه خب پرستاریش ...

متوجه شدم عزیزم نمیشد شما هرروزشو بری ؟ چزا؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی چون شوهر خوبی داری برد کردی عزیزم به هم درسی رسیدی هم ازدواج خوب الهی ه ...

بالاخره شوهر منم اخلاق بد داره منم اخلاق بد دارم 

یعنی مامان باباهامون همه اوکی بودن؟ 

ولی ی سری مهارتارو آدم باید قبل از اینک تو موقعیت قرار بگیره یاد بگیره 

چون از اول هر کاری کنی تا اخر همون رفتار ادامه داره 

الان تو خانواده شوهر من شاید فکر کنن من ی ادم شوهر زلیلم که هرچی میشه میگم بزار اول ببینم فلانی چی میگه بعد خبر میدم

ولی نمیدونن همین اثرش بر میگرده تو زندگیم دیگ شوهرم اون گاردو نسبت به من نداره  آخرشم حرف حرفه خودمه اون فکر میکنه داره اون میگه 

والا بخدا تو این شرایط مالی و روحی که همش شده خیانت آدم باید برای زندگیش بجنگه

عزیزم منظورم اینه که دوستای من هر روز کافه و اینا من معلومه نمیتونم هر روزو برم یا ی وقتایی برنامه چ ...

من اصلا موافق دوستی نیستم اصلا 

فقط برام سواله که خب چرا نمیشه هر روز رفت کافه در عین متاهل بودن ؟ 

متوجه شدم عزیزم نمیشد شما هرروزشو بری ؟ چزا؟

خب میگم بالاخره مثل این میمونه شوهر من بخاد هر روزشو با رفیقاش بره

خب اون وقت میزاره کار میکنه و درس میخونه 

منم وقت میزارم تو خونه شرایطتو اوکی کنم و هم درس بخونم 

ی وقتایی ام لازمه هر دومون برای خودمون باشیم 

بالاخره شوهر منم اخلاق بد داره منم اخلاق بد دارم یعنی مامان باباهامون همه اوکی بودن؟ ولی ی سری مهارت ...

همیشه خوشبخت باشی عزیزم میدونم چی میگی 

عزیزم میشه کلاس ها و کتاب هایی که برای مهارت خوندی به منم معرفی کنی؟ 

چون دهه هشتادیا سطح توقعات کمتری دارن

مثلا چند موردشو مثال میرنی ؟ مثلا نسبت به چی کم تقع ترن؟ 

الان مهم نیس که‌موقع ازدواج مهمه درضمن درسته ۳۰ تومن‌حقوق خوبیه ولی برای خیلیا کمه و این رنج حقوق رو ...

خب اون درست انتخاب نکرده 

مثله خیلی از دهه هفتادیا که اشتباه انتخاب کنن 

بعد من بجز شرایط مالی چیزای دیگ برام مهم تر بود یکیش همین که اهل کتاب باشه و فن بیان داشته باشه ی جا باهاش میری افتخار کنی

دلیلش اینه که پسرا الان جرات تشکیل زندگی رو با این مخارج بالا ندارن مهریه و سکه دونه ای صدوچهارده ملیون دل شیرمیخواد،کرایه خونه و پول رهن واجاره خونه خرج عروسی ازکجا بیارن ،دوتا دونه چیز میخری واسه خونه میشه پونصدهزارتومن شوخیه مگه؟

بعدشم وقتی دوس دختر و زن هرزه ریخته که با یه اشاره نیازشون برطرف میشه مگه مغز خرخوردن زن بگیرن راحت صیغه میکنن تازه به تنوع طلبیشونم میرسن اگه زنها انقدر دم دست و بی ارزش نمیکردن خودشونو پسرا شاید خودشونو به زحمت مینداختن و میرفتن خواستگاری اما الان زمونه بدی شده ازاین بدترم میشه و ازدواج کلا مخصوصا تو تهران ور میفته