2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011447 بازدید | 15504 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیش دکتر نمیبرم همینجوری ببرم گفتن میگیریم

پس عکس مچ دست برای چی کرفتی

دکتر باید نظر بده 

من که دوتا دکتر بردم نگاه به گزارش نکردند

خودشون تشخیص دادند

از یه دکتر وقت بگیر عکس ببر پیشش بهت بگه چیکار کنی

اما از نظر من قدش ۱۵۰ هست و امپول قطع کنی بهتره

تا پریود بشه و صفحاتش بسته بشه شک نکن ۱۰ سانت راحت میکشه

پس عکس مچ دست برای چی کرفتیدکتر باید نظر بده من که دوتا دکتر بردم نگاه به گزارش نکردندخودشون تشخیص د ...

همون گزارش هم باز خوبه حدودی مشخصه ..منم دکتر دوم که بردم از رو عکس تشخیص داد یکسال کمتر از گزارش روی عکس بود ..اگه بخوام آمپول نزنم عکس هم نمیگیرم دیگه 

ویتامین دی چه دوزی بهش میدی ؟ ویتامین دی 1000 یا 50000

عزیزم ۱۰۰۰روزانه....ولی الان تموم شده یه دونه امپول ویتامین دی براش زدم که دیگه تا یک ماه نیاز نداره قرص بخوره تازه تاثیرش هم‌ بیشتره

سلام عزیزم حتی اگه ثابت هم مونده باشه یعنی اثر کرده تو بعضی ها سینه ها کوچیک نمیشه ولی بلوغ متوقف می ...

خیلی ممنونم مهربانو 😍😍😍😍

باز درگیر امپولشم فردا وقتشه امروز میخوایم حرکت کنیم بیایم سمت ایران ،یه دلم میگه همینجا باز تزریق کنم ولی باز منصرف میشم .کاش حداقل آمپول سه ماهه میدادن .😭😭😭

سلام ...ممنونم عزیزم....خیر من امپول تزریق نکردم...دخترم تو سن یازده سال و نه ماه پریود شد با قد ۱۵۸ ...

خیلی ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا رو شکر که همه چی خوب پیش رفته ان شاءالله بعد این هم همین طور باشه براتون 🤲🏻🤲🏻🥰🥰