2777
2789
فکری

خییییلی سخته یعنی منی که دچارشم میفهمم

باید تجربه ش کنی تا بفهمی چقد سخته...البته خدا سر هیشکی نیاره

فقط دلم یه فکر آروم میخواد دلم آرامش میخواد

این همه استرس ضرر داره واسه بدنمون خدا خودش مارو نجات بده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواس فکری شدید دارم ۱ سال و ۳ ماهه دچارش شدم یعنی یک سال و سه ماهه هر روز اسارس زیادی دارمزیادی ...

تو این شرایط که بارداری خوب نیست.. ولی ان شاءالله بچتون سالم بدنیا بیاد

میشه برام صلوات بفرستی و دعا کنی حاجتم برآورده بشه:)🫠😘

فکری

خییییلی سخته یعنی منی که دچارشم میفهمم

باید تجربه ش کنی تا بفهمی چقد سخته...البته خدا سر هیشکی نیاره

فقط دلم یه فکر آروم میخواد دلم آرامش میخواد

این همه استرس ضرر داره واسه بدنمون خدا خودش مارو نجات بده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

عزیزم قرص مصرف میکنی؟

نه ۱۷ روز خوردم بعدش دیگه فهمیدم حاملم نخوردم‌..الان هیچ قرصی نمیخورم

من الان نزدیک ۱۰ ساله قفلم و خانوادم هر دور متنفریم از هم

وسواسم دارم ولی خوابم بد نیس و خودمو آروم میکنم فقط صبحا از خواب بیدار میشم میخام بالا بیارم

فک میکنم از گوارشمه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خییییلی سخته یعنی منی که دچارشم میفهممباید تجربه ش کنی تا بفهمی چقد سخته...البته خدا سر هیشکی نیارهف ...

نباید با این وجود باردار میشدین منم وسواس فکری شدید داشتم دقیقا ماهی که نمیخواستم دیگه باردار شم شدم وحشتناک بدنم و افکارم تغییر کرد خدا کنه بعد زایمان بدتر از این نشیم

نباید با این وجود باردار میشدین منم وسواس فکری شدید داشتم دقیقا ماهی که نمیخواستم دیگه باردار شم شدم ...

الان بچت به دنیا اومده؟ سالمه؟

نه ۱۷ روز خوردم بعدش دیگه فهمیدم حاملم نخوردم‌..الان هیچ قرصی نمیخورم

امیدوارم بچت سالم به دنیااا بیاد و برات دعا میکنم عزیزم

دکتر من گفته باید ۲۰ روز قبل اقدام قرصات رو بذاری کنار