2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012070 بازدید | 15522 پست
خانوم گلا شما رو بخدا کمکم کنید همگی نظر بدین به نظرتون آمپول دخترمو قط کنم یا چند تا دیگه براش بزنم ...

عزیزم به نظر من قدش خوبه ولی وزنش یکم زیاده بعد قطع آمپول حتما کلاس ورزشی ثبت نامش کنید و به مربی هم تاکید کنید برای کاهش وزن کمکش کنه حداقل یه ترازو تو خونه باشه هر روز وزن کنه وزنش ثابت نگه داره 

سلام دوستان ،یه سوال دارم ☺️با اینکه برا دخترم دوبار آمپول دیفرلین یک ماهه تزریق شده و دفعه ی سومش ه ...

سلام عزیزم حتی اگه ثابت هم مونده باشه یعنی اثر کرده تو بعضی ها سینه ها کوچیک نمیشه ولی بلوغ متوقف میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم شهریور ۹۴هست دخترتون بلوغش شروع شده؟تو کدوم مرحله هستقدش چنده؟

اگر درست اندازه گرفته باشم 137

8سالو 9ماهش بود سینه هاش درد میکرد و سفت شدن سونو و عکس مچ و ازمایش خون داد گفتن بلوغش شروع شده

دکتر امپول تاخیر بلوغ تجویز کرد نزدم

صلاح ندونستیم

دکترشم عوض کردم

9سال و نیمگی  دوباره سونو عکس مچ و..

متوقف شد بلوغش رشد قدشم میلی متری بود کم

دیگه دکتر گفت برو خرداد بیا کلسیم نوشت اسید فولیک و د3

نرفتم هنوز

من چند روز پیش که از سفر اومدیم رو شورتش ترشح زرد دیدم

همین فقط 

عکس مچشم اول گفتن 9سال بعد گفتن 8سال 

اخریم گفتن

8ونیم

شش ماه پیش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
خانوم گلا شما رو بخدا کمکم کنید همگی نظر بدین به نظرتون آمپول دخترمو قط کنم یا چند تا دیگه براش بزنم ...

من بجای شما بودم نمیزدم

همون حرفایی که مامان مهرسا زد

عزیزم میشه لطفا بگی دکتر چه داروهایی بهش داده؟

سلام عزیزم....ال ارژنین...قرص فولیک اسید....امگا ۳...وقرص ویتامین دی.....بعلاوه روزانه ۵دقیقه دو سرعت که به گفته دکتر باعث میشه هورمون رشد شروع به فعالیت کنه...واینکه به هیج وجه قبل از خواب شیرینی نخوره 

سلام عزیزم ،خدا رو شکر 🤲🏻میگم شما آمپول پیشگیری از بلوغ تزریق میکنید برا دخترتون یا نه ؟مثل دیفرلی ...

سلام ...ممنونم عزیزم....خیر من امپول تزریق نکردم...دخترم تو سن یازده سال و نه ماه پریود شد با قد ۱۵۸...الان خداروشکر ۱۶۲ هستن

دختر منم شهریور ۹۴هست دخترتون بلوغش شروع شده؟تو کدوم مرحله هستقدش چنده؟

دختر شما تو چ مراحلیه؟

بلوغش شروع شده؟

چ کارایی کردین 

قدش وزنش

قد ووزن خودتون

سلام ...ممنونم عزیزم....خیر من امپول تزریق نکردم...دخترم تو سن یازده سال و نه ماه پریود شد با قد ۱۵۸ ...

از کلاس اول دوم ب بالا جزو قد بلندا بود؟

من بخاطر نیم سانت روح و روان خودمو کشتم ..دیوانه شدم نمی‌دونم چکار کنم امپولشو قطع کنم یا نه

بابا دیگه خودتو ویران وداغون نکن....بخدا یه مادر سالم خیلی خیلی بهتر از داشتن یه قد بلنده....به فکر خودت باش

من نظرم اینه هرچی نسبت به هر قضیه ایی حساس باشی وبهش فکر کنی...جواب عکس میگیری ....بیخیالش شو ببین چطور همه چی خوب پیش میره