2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007852 بازدید | 15399 پست
ممنون عزیزم..باز خوبه شما وزنش ثابته دختر من هرچی منو همسرم نصیحتش میکنیم اصلا گوش نمیده الان بهش گف ...

سعی خودت هم باهاش ورزش کنی هوا خوب باشه مادر و دختری پیاده روی کنین ببین با تشویق میتونی مثلا بگی اگه یه ماه ثابت موندی فلان چیزو که می خوای برات می خرم 

توکل به خدا به قول خودتون بزرگ بشه می‌تونه جلوی وزنش رو بگیره الان انشاالله خوب قد بکشه

منم قراره بعد عید باهاش برم پیاده روی می خوام کلاس والیبال هم ثبت نام کنم دوچرخه سواری هم میگن خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی خودت هم باهاش ورزش کنی هوا خوب باشه مادر و دختری پیاده روی کنین ببین با تشویق میتونی مثلا بگی اگ ...

میخام همین کار رو بکنم شبا برم ایروبیک دخترمم ببرم ..دوسال هم هست که فوتسال و والیبال کار می‌کنه با طناب ولی یکی دوماهه کامل همه رو گذاشته کنار استارتش رو بزنه باز رو غلتک میفته خوبه 

دو سال گذشته و یک سال هست که تغییر نکرده کلا کم شانسی آورده همه تا سال حالا هرچند کم رشد میکنن اما ا ...

دختر شما هم سنش کمه انشاالله یه چند سانتی هم قد می‌کشه به نظرم بفرستینش کلاس والیبال حجامت رو هم به عنوان راه آخر امتحان کنید من شنیدم بعد بسته شدن صفحات هم سه سانت رشد قدی هست خسته نشین با توکل به خدا بازم تلاش کنید انشاالله نتیجه میگیرین

به نظرم قد دختر شما به مرور زمان تا ۱۶سالگی به ۱۵۸تا ۱۶۰می رسهانشاالله بیشترم میشه

ممنونم عزیزم.. امیدوارم.. هرچند که دلم ۱۶۷ میخواست براش.. اما بازم خدا رو شکر 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
میخام همین کار رو بکنم شبا برم ایروبیک دخترمم ببرم ..دوسال هم هست که فوتسال و والیبال کار می‌کنه با ...

بله منم گاهی وقتی میبینم دخترم حوصله ورزش نداره باهاش ورزش می کنم این ماه که قد نکشیده گفتم اگه همکاری نکنی دکتر آمپول رو ماهی دوبار می کنه خودشم بیشتر سعی می کنه ولی همش میگه اون دکتر اگه راهی بلد بود قد خودشو بلند می کرد😅

کیست سینه نشانه اش چیه؟

دو هفته قبل پریود سینه ها سفت و دردناک میشه و وقتی فشار میدادم ترشح قهوه ای داشت

پارسال همین موقع سونو دادم بریچ ۳ بود و چند تا کیست داشت دکترا گفتن درمانی نداره و فقط شش ماه یکبار باید سونو بدی ولی با توکل به خدا طب اسلامی این ماه رفتم کیست ها کلا محو شدن و فیبروکیستیک شدید به فیبرو خفیف تبدیل شده الحمدلله 🤲

کیست سینه نشانه اش چیه؟

دو هفته قبل پریود سینه ها سفت و دردناک میشه و وقتی فشار میدادم ترشح قهوه ای داشت

پارسال همین موقع سونو دادم بریچ ۳ بود و چند تا کیست داشت دکترا گفتن درمانی نداره و فقط شش ماه یکبار باید سونو بدی ولی با توکل به خدا طب اسلامی این ماه رفتم کیست ها کلا محو شدن و فیبروکیستیک شدید به فیبرو خفیف تبدیل شده الحمدلله 🤲

سلام عزیزم به نظرم ببر دکتر یه چکاپ کلی بگیر کمبودی نداشته باشه چون کمبود زینک آهن کم‌خونی ویتامین د ...

سلام ممنون که جواب دادی آزمایش گرفتم فقط یه کم کم خونی داره ومکمل مصرف میکنه

مامان مهرسا جان شما برا دخترتون وقتی آمپول میزدین زینک هم می‌دادین میشه بفرمایید هر روز می‌دادین یا چند وقت یکبار؟

من زینک پلاس خارجی دارم چون می ترسم دخترم رو چاق بکنه می خوام هفته ای یکبار بدم به نظرتون تاثیر می ذاره؟