2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007852 بازدید | 15399 پست

دیگه نمیتونم پیام بدم وسط کار و حوصله میخواد هی تبلیغات سایت ازار میده ولی برای هر مشکلی که داشتید اول طب ایرانی اسلامی مراجعه کنید درمان نشدین که غیر ممکنه بعد به پزشکی جاهل غربی مراجعه کنید 

مزاج شناسی رو رایگان تو سایت ها و وبلاگ ها ،پیام رسان های داخلی اموزش ش رو گذاشتن میتونید خودتون طبیب خودتون بشید 

یادتوت باشه قدیما این بیماری ها نبودن ،قدیمی ها امپول نمیزدن ،ویتامین نمیخوردن ۱۲۰ سال عمر میکردن 

دندانشون ۳۰ سالگی خراب نمیشد و... التماس دعا 

سلام ممنون که وقت گذاشتی وبا تمام احترامی که برای صحبتاتون قاعلم ولی اصلا به طب سنتی اعتقاد ندارم و ...

مار از پونه بدش میاد چون سم بر هست ،لاکپشت بخواد مار و بخوره اول پونه میخوره بعد مار تا سم زدایی کنه ،گربه از سمبل الطیب خوشش میاد چون خیلی چموش و بازیگوشه باهاش اروم میشه ،پرستو وقتی تولید مثل میکنه جوجه اش که دنیا میاد حکما نوک پرستو رو زرد میکردن این پرستو فکر میکرد جوجه اش زردی داره میرفت سنگ جمع میکرد میوند میدادش جوجه هاش تا اون گرمی شون از بین بره حکما اون سنگ رو میگرفتن میدادن به یرقانی ها یا به قول طب جاهل امروزی هپاتیتی ها -اسب وقتی راه میره تو سنگلاخ رگ های پایین پاش ورم میکنه میزاره باتلاق تا زالو درمانی کنه ،چون پلنگ حیوونیه زیاد زاد و ولد میکنه خدا یه گیاهی براش درست کرده به نام گل پلنگ اون گیاه و میخوره دیگه نمیتونه تولید مثل کنه و زمانیکه خواست تولید و مثل کنه میره رازیانه میخوره ،مرغ وقتی میترسه نمیتونه کلسیم خوبی داخل بدنش بسازه بخاطر همین وقتی تخم مرغش بیرون میاد نرمه ،به همین خاطر میشکنه و نوک میزنه پوست تخم مرغ شو میخوره تا سودای صالح اش بره بالا ،روباه دل درد میگیره هندوانه ابوجهل میخوره که خیلی تنده 

کسی نمیتواند بزند زیر طب اسلامی چرا که باید بزنه زیر همه خلقت 

از حضرت ادم تا الان که روایت هست خدا میگخ ای ادم هر موقع مریض شدی وحی نازل شد از این گیاهان زمین برای خودت درمان استفاده کن 

هیچ دردی نیست که خدا درمانش و افریده ، همه عالم روی حساب کتاب هیچ مولکولی بدون اذن خدا جابه جا نمیشه 

دلیل اینکه از طب خودمون بدتون میاد اینه میرید سراغ عطاری ها نه حکیم های زبان زد حکیم خیراندیش برای سال بعد باید وقت بگیرید پزشک رهبری هستن یا حکمای معروف بیشتر تو قم هستند  موفق باشید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر جبهه نسبت به قد کوتاه هست واقعا؟ منم نزدیک ۲۰ سالمه و قدم ۱۵۷ عه و خیلی ام راضی ام و از ۱۰ ...

اتفاقا تو فامیل ما خوش تیپ تر از همه دو نفر هستند با قد 155 که حالا ازدواج کردند خوشبخت هم هستند من که در مورد قد دخترم جلوی یکیش صحبت کردم خیلی ناراحت شد به من تذکر داد که چرا اینطوری بچه را نابود می کنی 

شاید باورتون نشه بچه ای که مامانش 163 هست به مامانش گفته کاش اون مامانم بود خیلی خوش تیپه 

اگه سه ماه هم نکشید نگران نشو ماه‌های بعد جبران میشه قد ماهیانه مهم نیس سال مهمه ..من محل تزریق رو د ...

این ماه دخترم گفت مامان دست بزن سفت شده دلم خون شد🥺

انشاالله هم دختر شما هم دختر من زودتر به ۱۵۹برسن تا آمپول قطع کنیم همش دعا می کنم این روزا زود تموم بشن

عزیزم خیلی کار خوبی کردی امپول زدیاصلا در این مورد خودخوری نکنروزی دخترت قدردان تلاش و دلسوزی های تو ...

عزیزم شما آزمایش هورمون رشد دادین؟

آخه فک کنم رشدش خیلی کنده؟

میشه بگید چه مکمل هایی می‌دین به دخترتون؟

[QUOTE=371816962]خیر هیچ ربطی نداره من خودم ۱۶۷ هستم همسرم ۱۸۶ ولی دکتر گفت دخترم نهایت ۱۵۰ بشه دکتر قبلی هم گفت ۱ ...[/QUOT

انشاالله تنش سلامت باشه توکل به خدا امیدوارم هم دختر شما هم دختر من به قد دلخواهشون برسن 

ببخشید تو فامیل قد کوتاه دارین؟

برا دخترت چون آزمایش هورمون نشون داده که هورمون رشدش پایین باید بزنی ، اگه دکتر درمان دارویی انجام د ...

بلند شد پسرم ولی دکتر گفت این سه ماه آخر رشد قدی و وزنی نداشته بهتره بزنه و آزمایش هورمون رشدش ۷ و نیم بود لب مرز بود، گفت کمکی براش میزنیم. آره توقف با لینکه زدم ولی بازم دکتر گفت سن استخوانی ۱۳-۱۴ نشون مونده الیته تو ریپورت همون ۱۲ نوشته بود ولی دکتر گفت اشتباه نوشته. اگر بفرستم عکس رو اینجا دوستان متوجه میشن صفحه رشدش در چه وضعیتیه؟ نگرانم عریض بشه. البته فکر کنم برای پسرم کوتاه مدت بزنه هورمون رو.

مار از پونه بدش میاد چون سم بر هست ،لاکپشت بخواد مار و بخوره اول پونه میخوره بعد مار تا سم زدایی کنه ...

بله منم با نظر شما موافقم من بحول و قوه الهی کیست سینه رو با طب اسلامی درمان کردم الحمدلله 

الآنم همزمان دخترم رو هم طب اسلامی میبرم هم دکتر خدا هیچ مادری رو تو این شرایط قرار نده نتونستم برا آینده دخترم ریسک کنم مجبور شدم آمپول بزنم که با دو بار تزریق وقتی بردم حجامت دکتر حجامت گفت چه آمپولی برا دخترت زدی خونش رو بشدت غلیظ کرده ولی من نتونستم راستش رو بگم الآنم برای اینکه عوارض آمپول رو کم کنم حجامت میبرم و بیشتر هم کلسیم گیاهی میدم بهش انشاالله اثر کنه انشاالله هیچ مادری تو دو راهی بد و بدتر قرار میگیره😭🥺

اتفاقا تو فامیل ما خوش تیپ تر از همه دو نفر هستند با قد 155 که حالا ازدواج کردند خوشبخت هم هستند من ...

عزیزممم 

مامان من با قد ۱۴۸ همه میگن یه فرشتست روی زمین 

الحمدلله اقبال بلندی داره و خوش روزیه

ما نمی‌گویم قد کوتاه بده ولی سعی می کنیم اگه کاری از دستمون برمیاد انجام بدیم بقیش اراده خداست و مهم اقبال بلنده

فور اور اگر منظورشون باشه میتونم سفارش بدم از خود امریکاگروه خرید امریکا دارم چهار ماهه میرسهولی میت ...

این پودرم مث آل آرژنین عمل می‌کنه شاید برای سن استخوانی مضر باشه نمی‌دونم واقعا 

عزیزم خیلی کار خوبی کردی امپول زدیاصلا در این مورد خودخوری نکنروزی دخترت قدردان تلاش و دلسوزی های تو ...

ممنون عزیزم..باز خوبه شما وزنش ثابته دختر من هرچی منو همسرم نصیحتش میکنیم اصلا گوش نمیده الان بهش گفتم با یه مشاور تغذیه مشورت کنم برات برنامه بده تغذیه ت رو رعایت می‌کنی میگه نه🙄🙄الان قدش خوبه برای سنش ولی خب وزنش بالا بره قد نمی‌کشه 

عزیزم تازگی ها قد دخترتون تغییر نکرده؟چقدر از پریودش می گذره؟

دو سال گذشته و یک سال هست که تغییر نکرده کلا کم شانسی آورده همه تا سال حالا هرچند کم رشد میکنن اما این نه شش ماه اول سه سانت بعد شش ماه دیگه 1/5 بعدش هم الان یک سال هست که رشدی نداشته و فکر می کنم دیگه تمام شد رشدش حالا خودش هم تازه داره یادش میاد که قدش کوتاهه ولی حاضر نیست ورزش کنه میخواد من معجزه کنم 

دخترم همه ی علائم سودا را داره ولی حاضر نیست داروی گیاهی بخوره 

دختر شما چون خودش همکاری میکنه حتما به قد خوبی میرسه