2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009438 بازدید | 15449 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما فوق تخصص غدد کودکان ببر نه غدد بزرگسال و چکاب و ازمایش که بگیره متوجه میشد که علتش چیه من ...

چرا انقدر جبهه نسبت به قد کوتاه هست واقعا؟ منم نزدیک ۲۰ سالمه و قدم ۱۵۷ عه و خیلی ام راضی ام 

و از ۱۰۰ تا قد بلند هم خوش قیافه ترم 

و اتفاقا قد بالای ۱۶۰ رو برای دختر نمی پسندم.

ای کاش مامان منم مثل شما بود وقتی بهش گفتم دارم میمیرم جیشم خونی شده تازه یادش اومد 

چقدر دعوام کرد که پریود شدم چقدر من شبا گریه کردم تا چند سال باهاش کنار نیومدم بعدش که به بابام گفت رفتیم دکتر دکترم میگفت دیگه پریود شده تنها راهش آمپوله اما خانواده مخالف بود چون تو خانواده هرکسی آمپول زده بود عوارض بدی داشت همه شون دیابت گرفته بودند و بعضی ها مشکلات دیگری دارند من خوشحالم که نگذاشتن بزنم

اما الان بهتر شده دوستم همسن من بود زد خداروشکر مشکلی نداره اما همش میره چکاپ شما هم حتما چکاپ ببرینش و زیر نظر دکتر باشه

لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin

پیج چند دکتر غدد و دارم که هفته پیش کنگره غدد اطفال بود که الان میگن به تعویق انداختن بلوغ کمکی بە ا ...

چرا تاثیر داره ،وقت طلاییش رو اگه متوجه بشی خیلی خوبه ،اینی که میگه تعویق انداختن منظورش موقعی هست که دیگه رخ داده بلوغ 

یکی از دخترهای فامیلمون پنج سالگی نشونه هاش رو گرفت ،به موقع به دادش رسیدن و الان شونزده سالشه با قد ۱۶۷

دختر من از ۷ سال و نیم موی های بلند و سیاه داشت قسمت پایین تنه ، دکتر با کلی آزمایش و سونو گفت بلوغ ...

8سال و نیم بود که گفت سینش درد میکنه بردم دکتر گفت چربیهو بلوغ نیست ولی 9 سال و چهار ماه یه کمی سینه ش برجسته شده بود اونموقع قدش 133 بود

چرا تاثیر داره ،وقت طلاییش رو اگه متوجه بشی خیلی خوبه ،اینی که میگه تعویق انداختن منظورش موقعی هست ک ...

بله درسته دختر من پریود شده بود و تازه بعد پریود خواست بلوغش و متوقف کنه و هورمون رشد و شروع کنیم 

چرا انقدر جبهه نسبت به قد کوتاه هست واقعا؟ منم نزدیک ۲۰ سالمه و قدم ۱۵۷ عه و خیلی ام راضی ام و از ۱۰ ...

عزیزم شما قدت کوتاه نیست منی که دکتر گفته دخترت ۱۴۵میشه ..اگه شما جای من بودی آمپول نمیزدی؟؟به نظرم زیر ۱۵۵میشه کوتاه

ضد بلوغ زدند که دیابت گرفتن؟؟یا هورمون رشد؟

عزیزم هورمون رشد دیابت میاره دکتر به من گفت عوارضی خیلی بد ولی نادر داره یعنی تو هزار نفر یک نفر درگیر عوارض میشه اونم اگه بیجا و با دوز درست مصرف نشه 

8سال و نیم بود که گفت سینش درد میکنه بردم دکتر گفت چربیهو بلوغ نیست ولی 9 سال و چهار ماه یه کمی سینه ...

خب اگه از ۱۳۳ حساب کنیم که شروع بلوغ بوده تا الان ۱۹ سانت شده هنوز جا داره برا رشد کردن عزیزم 

سن استخوانی ۱۳ سال حداقل ۸ سانت جای رشد داره به نظرم 

چرا انقدر جبهه نسبت به قد کوتاه هست واقعا؟ منم نزدیک ۲۰ سالمه و قدم ۱۵۷ عه و خیلی ام راضی ام و از ۱۰ ...

خب شما نمیپسندی نسل الان دخترا روی ۱۷۰ب بالا هستن 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒