2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011043 بازدید | 15489 پست

ورزش کششی و شنا بفرستش، رو قد تاثیر داره، و مصرف شیر بادام بارهنگ و برگ چغندر، برگ چغندر تهیه کن تو هر غذایی بزن تو پلو تو هرچی و همینطور بامیه خشک پودر شده ، اینا رو استخوان سازی تاثیر مثبت دارن، انشاءالله قدش بلند بشه

عزیزم هورمون رشد دیابت میاره دکتر به من گفت عوارضی خیلی بد ولی نادر داره یعنی تو هزار نفر یک نفر درگ ...

سلام کایرا جان....عزیزم طبق اون فرمول قد دختر منو رو هم محاسبه میکنی......قدش ۱۶۰....وزنش۴۲....سنش ۱۱سال ویازده ماه...سن استخوانیش پارسال ۱۰سال بوده...دی ماه هم اولین بار پریود شد.....بازم ممنون عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه از ۱۳۳ حساب کنیم که شروع بلوغ بوده تا الان ۱۹ سانت شده هنوز جا داره برا رشد کردن عزیزم سن است ...

دقیق یادم نیست که از کی سینه جوانه زده چون اصلا اطلاعاتی نداشتم و دکتر هم یک کلمه حرف نمیزد و توضیح نمیداد و تنها حرفی که میزد میگفت خوبه و طبیعیه حتا یه مکمل ساده هم نمیداد

سلام کایرا جان....عزیزم طبق اون فرمول قد دختر منو رو هم محاسبه میکنی......قدش ۱۶۰....وزنش۴۲....سنش ۱ ...

سلام عزیزم سن استخوانی دخترت الان چنده ؟به نظرت همون ۱۰ ساله ؟ با توجه به اینکه پریود شده سن استخوانی حتما بیشتر شده 

من با سن استخوانی ۱۰ سال حساب کردم شد ۱۸۰ ولی با سن استخوانی ۱۳ سال حساب کردم شد ۱۷۰ به نظرم الان سن استخوانی ش ۱۰ سال نیست و با توجه به اینکه با قد ۱۶۰ پریود شده صددرصد به ۱۷۰ میرسه 

دقیق یادم نیست که از کی سینه جوانه زده چون اصلا اطلاعاتی نداشتم و دکتر هم یک کلمه حرف نمیزد و توضیح ...

دختر من با قد ۱۲۷ سینه ش جوانه زد ولی آزمایش و سونو بلوغ رو نشون نداد بعد یهو ۳ سانت قد کشید که همون موقعه آزمایش دادم بلوغ رو نشون داد یعنی میشه گفت با قد ۱۳۰ شروع شد دیگه باید ببینم آخرش چی میشه 

عزمزمه میشه برای دختر منم حساب کنی میدونم زحمتت میشه دخترم ۱۱سال ودوماه قدش ۱۴۳ سن استخوانی رو نمیدو ...

سلام عزیزم سن استخوانی رو نمیدونی من با همون ۱۱ سال حساب کردم شد۱۶۴ 

دخترت که پریود نشده ؟ 

ای کاش مامان منم مثل شما بود وقتی بهش گفتم دارم میمیرم جیشم خونی شده تازه یادش اومد چقدر دعوام کرد ک ...

منم تمام تلاشم براش انجام دادم ک وقتی ب سن شما رسید نگه مامانم بیخیالم بود کاری برام انجام نداد

هرچند ک همین حالا هم ک فهکید باید کلاس چهارم پریود میشد و من نذاشتم هزار بار خدا رو شکر میکنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم هورمون رشد دیابت میاره دکتر به من گفت عوارضی خیلی بد ولی نادر داره یعنی تو هزار نفر یک نفر درگ ...

شانس ما خیلی بد بوده پس چهارنفر زدن هر ۴تاشون مشکل داشتن🥲

لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin

سلام عزیزم سن استخوانی دخترت الان چنده ؟به نظرت همون ۱۰ ساله ؟ با توجه به اینکه پریود شده سن استخوان ...

بله عزیزم قطعا بالا رفته الان همون ده سال نمونده.....به هر حال عزیزدلم لطف کردی....ممنونم ازت