2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008651 بازدید | 15405 پست

منم یه سوال داشتم....دخترم الان یازده سال ویازده ماهش هست حدود یک ماه پیش اولین پریودیش رو تجربه کرده....با قد حدود160.....شما که تجربه رو دارین به نظرتون قد دختر من چند سانت دیگه رشد میکنه؟البته دخترم بلوغ زودرس نداشته بلوغش از اویل ده سالگی شروع شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه سوال داشتم....دخترم الان یازده سال ویازده ماهش هست حدود یک ماه پیش اولین پریودیش رو تجربه کرد ...

سلام خیلی خوش امیدید

قد دخترتون طبق سنش عالی. و اینکهسن استخوانیش هم اندازه سن تقویمی ک دیگه خیلی عالی تر

ژن بلندی داره کاملا مشخص قدش ب نظرم تا 170 میرسه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دوستان به نظرتون من برای بچه هام هورمون رشد بزنم؟پسرم ۱۲ سال جواب آزمایش هورمون رشدش عدد ۷ لب مرز دک ...

عزیزم من شش، ماه برای دخترم زدم تا حالا که عوارضی نداشته الان یک سال و نیم میگذره دختر من پریود شده بود که زدیم براش 

اگر هورمون رشدش کمه باید براش بزنید اگر به اندازه بزنید یعنی دوزش بالا نباشه ضرری نداره 

اینطوری که هورمونش کم باشه خودشم زجر میکشه دختر من تو اون مدت مثل گل پژمرده ای بود که یک دفعه خرم شد اما کاش سال‌های قبل تو سن کمتر براش میزدم 

اون موقع ها با اینکه تو سن رشد بود ولی میشد شش ماه ثابت باشه و رشد نمی کرد ولی من اصلاً نمی دونستم که ممکنه هورمون رشدش کم باشه دکتر هم هیچ وقت براش ننوشت تو همین مدت کم که براش زدیم جثه اش دوبرابر شد لباساش براش تنگ شدند خیلی خوب بود اما حیف که دیگه دیر شده بود و بدنش هم بهش مقاومت کرد و قد نکشید 

خانم‌زندگی عزیز...منم کرمانشاه زندگی میکنم یه خانم دکتر جدیدا اومده کرمانشاه فوق تخصص غدد هستن کارشون میگن عالیه منم میخوام دخترم رو ببرم پیشش...اگه دکتر دخترتون نیست میتونید پیش ایشون ببرید.....خانم دکتر زهرا دارایی....کلینیک شهید فتاحی هستن....فقط دو روز کرمانشاهه

مکمل هم یه نوع کلسیم به ایم یونی فلکس میخوره با نظرم عالیه ...امگا ۳مخصوص کودکان هم روزی یکی بهش مید ...

ممنون عزیزم..  دخترا 80 درصد به ژن پدری شون میکشن

ماشالله دختر شما هم بلند.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم یه سوال داشتم....دخترم الان یازده سال ویازده ماهش هست حدود یک ماه پیش اولین پریودیش رو تجربه کرد ...

سلام عزیزم دختر شما بین ۱۶۵تا۱۷۰ میشه که عالیه ..عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی