2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007875 بازدید | 15399 پست
مامانا میگم برای موهای زاید بچه ها چیکار میکنید؟ازالان کرم موبر بزنیم هی پر تر نمیشه خب...

دختر زیر یک بغلش کمی بیشتر البته در حد شیو نبود ولی چون مراسم داریم لباسش آستین حلقه ای هستش امشب براش قیچی کردم زیر بغل دیگش که نداره فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر زیر یک بغلش کمی بیشتر البته در حد شیو نبود ولی چون مراسم داریم لباسش آستین حلقه ای هستش امشب بر ...

دخترمن داره هر دو زیربغل ولی شیو نکردم باقیچی میزنم فعلا میترسم کرم موبر بزنم پر تربشه ....

عه فکر کردم بززگه مثلا ۱۴ ، ۱۵ ساله اس یعنی الان دو سال از جوانه زدن سینه میگذره ولی هنوز پریود نشده ...

یک سال و نیمه گمونم ....پناه بر خدا ...انشاالله هم آمپول زده ها هم نزده ها در نهایت با دل خوش بیان اینجا و نتیجه رو اعلام کنند ممنون گلم💕

والا دکتر از من فقط قد خودم و همسرم رو پرسید پس احتمالا ۹۰درصد قد پدر و مادر تاثیر گذارن

انشاالله ....مادر منم کوتاهه دخترم چهرش به مادرم رفته گویا.اما دخترم پاهای کشیده ای داره و سایز پاش داره ۳۹ میشه فک نکنم به مامانم بره .مامانم کوچولو موچولو هس و سایز پاش ۳۵ هست الان دخترم همقدم مادرم شایدم بزرگتر باشه

دوستان به نظرتون من برای بچه هام هورمون رشد بزنم؟

پسرم ۱۲ سال جواب آزمایش هورمون رشدش عدد ۷ لب مرز دکتر گفت کمکی براش بزن ، واریوپپتیل هم یکساله تزریق میکنه. قد ۱۵۲ وزن ۵۲ ، سه ماهه رشد نداشته. عکس مچ دستشم میزارم الیته سن استخوانی ۱۴ ساله. یک دکتر غدد گفت حتما بزن یک دکتر غدد دیگه  گفت بهتره بزنی.

دخترم ۵ سال و ۸ ماهشه، هورمون رشدش عدد ۲ هست اصلا یعنی رشد نداره رو نمودار هم نیست، قد ۱۰۳ وزن ۱۶. حالا به نظرتون براشون بزنم؟ یک دکتر غدد گفت بزن، یک دکتر دیکه گفت سه ماه تحت نظر باشه بعد بزن.

دوستان عوارضش خیلی زیاده؟ عوارض خیلی بدش چیه؟  اینجا کسی بوده بزنه؟ چون من نتونستم کل صفحات بخونم ببینم کسی زده یا نه؟

دوستان لطفا اگر تجربه آمپول رشد دارید یا از عوارض اش میدونید مینویسید اینجا متشکرم از لطفتون

منم تصمیم گرفتم فقط مطب دکتر قد بگیرم اونم متاسفانه دو سانت بیشتر می گیره که باید منهای دو کنم😂

متر ها به نظرم استاندارد نیستن و اندازه هاشون باهم کمی فرق  داره مث خط کش بچه ها 😂

دوستان به نظرتون من برای بچه هام هورمون رشد بزنم؟پسرم ۱۲ سال جواب آزمایش هورمون رشدش عدد ۷ لب مرز دک ...

عزیزم اگه شرایطش رو داری چند تا دکتر ببر اگه اکثریت گفتن بزن خب دیگه مشخصه باید بزنی ..پسرتون سن استخوانی بالایی داره چطور دکتر براش تجویز نکرده ؟من تا حالا ندیدم کسی بگه زدم و عوارض داشته..ولی خب یه قرص ساده هم عوارض خودش رو داره

قدیم چقدر همه چیز راحت بود الان باید دغدغه همه جیز زو داشته باشیممن از ۶ سالگی دخترم دغدغه بلوغش رو ...

هعی مادر ....مادر که میشی دیگه تا ابد نگرانی ها دست از سرت بر نمی دارند .آمپول می زنی یجور نگرانی نمی زنی یجور دیگه نگرانی .....فکرشم نمی کردم یه روز این مساله  هم بشه دغدغم.بزرکتر هم میشن باز دغدغه های جدید.تمومی مگه دارن ...چاره ای جز مثبت فکر کردن و توکل بخدا نداریم