2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007505 بازدید | 15394 پست
اصلا شوهرم زیر بار نمیره دوباره عکس بگیرم میگه ضرر داره با بدبختی راضیش کردمنمیدونم جقد خطا داره ولی ...

منم جای خوبی برده بودم دخترم رو ولی اشتباه شده بود شاید هم گزارش مشکل داره 

به دکتر غددی که دخترت رو میبری نشون بده

چرا مجدد عکس انداختی؟ همون عکس رو نشون دکتر دیگه ای می‌دادین ، بخاطر گزارش باز عکس انداختین ؟ یا کلا ...

نمیدونستم گزارش اشتباهه یا عکس 

چون اعتراض که کردم گزارش جدید دادن و بنظرم کلا اشتباه بود یبار دیگه عکس انداختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عکس چطور میتونه اشتباه باشه عکس از مچ دست کسی دیگه که نمیدن عکس دست خودشون هست ولی گزارش ها رو دکتر ها اصلا قبول ندارند منشادی و پورمتعبد که اصلا گزارش نگاه نمیکنن وقتی هم بهشون میگی مثلا فلان تو گزارش زده میگن اشتباه هست و ما دکتر هستیم و بلد این کار 

آخه عکس چطور میتونه اشتباه باشه عکس از مچ دست کسی دیگه که نمیدن عکس دست خودشون هست ولی گزارش ها رو د ...

پورمتعبد وقتی عکس مچ دست دخترم و نگاه کرد گفت اصلا معلوم نیست چند سانت دیگه رشد میکنه و من نمیتونم بگم چند سانت دیگه رشد میکنه ولی منشادی وقتی عکس ودید گفت 2 تا 8 سانت 

آرژتین جوش میاره ؟! دقیقا الان چند روز دخترم ارژنین میخوره صورتش جوش زد یه دوتایی شربت انگبین چی هست ...

اره دختر من جوش زد...دوست عزیزاینجا گفتن شربت سرکه انگبین هفته ای دوبار واب انار روزی یک لیوان .... دخترم کلا جوشاش خوابید ...ازداروگیاهی گرفتم من 

خانوم گلا چند روز پیش گفتم خواهرزادم قد دخترمو گرفته ۱۴۷بوده الان خودش اسرار میکرد براش بگیرم با است ...

خدا رو شکر 😍😍خیلی خوشحال شدم انشاالله به قد دلخواهش برسه 

برسه اون روزی که منم آمپول دخترمو قطع کنم🤲

پورمتعبد وقتی عکس مچ دست دخترم و نگاه کرد گفت اصلا معلوم نیست چند سانت دیگه رشد میکنه و من نمیتونم ب ...

در هر صورت عکس اشتباه نبوده پورمتعبد کلا یکم محتاط هست و عدد یا قولی هیچ وقت نمیده منشادی هم حدودی گفته 2 تا 8 دیگه هنر نکرده آقا  ولی به هر حال به نظرم عکس اشتباه نمیشه باشه مگر بد گرفته شده باشه و نشه سن استخوانی تخمین زد مثلا نصفه باشه