2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007477 بازدید | 15391 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دختر من جوش زد...دوست عزیزاینجا گفتن شربت سرکه انگبین هفته ای دوبار واب انار روزی یک لیوان .... ...

عزیزم برای دختر من که آمپول میزنه مضر نیست؟؟این شربت برای کبد مشکلی ایجاد نمیکنه؟

قصد توهین نداشتم ولی خوب دخترم الان مشکلی داره ک میتونه با درمان درست شه نمیخوام بعدا منو مقصر کوتاه ...

چقدر خوب بود که همه مادرا مثل شما بودند

درود برشما💖👏👏👏

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

دختر عمه من کلاس دوم سینه هاش رشد کرد و کلاس چهارم هم پریود شد، الان قدش برای بسته شدن صفحات رشدش کوتاهه و آمپول هم زده ولی جواب نداده

من خودم کلاس هشتم شدم اما ترسیدم و دوباره کلاس هشتم به نهم شدم اما دوستام همه پنجم یا ششم شدن

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

عزیزم برای دختر من که آمپول میزنه مضر نیست؟؟این شربت برای کبد مشکلی ایجاد نمیکنه؟

عزیزم نمیدونم من ...ولی توگوگل زدم خیلی خواص نوشته بود درموردش که برا پاکسازی کبد اینام خوبه

عزیزم بعد قطع امپولا می تونید این شربت رو بدین به دخترتون تا پریود رو به تاخیر بندازه اتفاقا مخصوص تصفیه کبد از سموم هستش خیلی عالیه دکتر طب سنتی به من گفت که منم به این دوست عزیز معرفی کردم 

عزیزم بعد قطع امپولا می تونید این شربت رو بدین به دخترتون تا پریود رو به تاخیر بندازه اتفاقا مخصوص ت ...

اسمش هم شربت سرکه انگبین هست که تو عطاری ها می فروشن

اونایی که می خوان بلوغ دخترشون به تاخیر بندازن استفاده کنند کلا تصفیه سموم هستش

اسمش هم شربت سرکه انگبین هست که تو عطاری ها می فروشناونایی که می خوان بلوغ دخترشون به تاخیر بندازن ا ...

عزیزم تو عطاری دست ساز که میفروشن یا کارخانه ای ؟

و اینکه چه رنگی بی رنگ ؟ 

عزیزم تو عطاری دست ساز که میفروشن یا کارخانه ای ؟و اینکه چه رنگی بی رنگ ؟

راستش می تونید درست کنید ساده هستش ولی من تا حالا درست نکردم دختر منم از طعمش خوشش نمیاد ولی هفته ای دو بار مجبورش می کنم بخوره

تو نت بزنید طرز درست کردنش رو براتون میاره 

عزیزم تو عطاری دست ساز که میفروشن یا کارخانه ای ؟و اینکه چه رنگی بی رنگ ؟

صد البته که دست ساز بهتره نگهدارنده و اینا نداره من از جایی مطمعن میگیرم که کارخانه ای نباشه 

روزی یک قاشق رب انار یا یک لیوان آب انار یا آب زرشک هم برای به تعویق انداختن بلوغ عالیه