2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007480 بازدید | 15391 پست
من پاییز سه ماه پشت سر هم حجامت کردم تاثیرشو نمی دونم چون مکمل هم شروع کردم شیر و سنجد هم دادم ماهی ...

اره منم میخوام ببرم عزیزم من شربت انگبین واب انار رو ازگفته ی شما میدم به دخترم جوشای صورتش کلا ناپدید شد اخه ازوقتی ال ارژنین میدادم صورتش جوش میزد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختر منم پرموعه ۴ سالشه ناحیه تناسلیش مو داره همه جاااش داره یعنی باید ببرم دکتر؟ غیرطبیعیه؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

برای دختر من سینش پسرفت نکرد هیچی با اولین آمپول بزرگتر شد البته من مرتب براش تزریق نکردم باز اول زد ...

نه من همیشه سه تاشم سر موقع زدم بار اول پف سینش بیشتر شد ولی با تزریق دوم کلا پفش خوابید

بله دختر من زیر بغل اصلا مو نداشت کلا کم مو بود حالا اگر یه نفر دیگه هم گفته باشه نمی دونم

دختر منم فقط سینه جوانه زده بود ولی اصلا موی زاید نداره ولی دکتر می گفت تا یکسال پریود میشه

اصلا شوهرم زیر بار نمیره دوباره عکس بگیرم میگه ضرر داره با بدبختی راضیش کردمنمیدونم جقد خطا داره ولی ...

به نظر من نه روحیه خودتو خراب کن نه مهرسا جان رو .با همین روحیه و امیدواری و انرژی مثبت تلاش کنین انشاالله بیشترم میشه .😍

دوستان به نظرتون من برای بچه هام هورمون رشد بزنم؟

پسرم ۱۲ سال جواب آزمایش هورمون رشدش عدد ۷ لب مرز دکتر گفت کمکی براش بزن ، واریوپپتیل هم یکساله تزریق میکنه. قد ۱۵۲ وزن ۵۲ ، سه ماهه رشد نداشته. عکس مچ دستشم میزارم الیته سن استخوانی ۱۴ ساله. یک دکتر غدد گفت حتما بزن یک دکتر غدد دیگه  گفت بهتره بزنی.

دخترم ۵ سال و ۸ ماهشه، هورمون رشدش عدد ۲ هست اصلا یعنی رشد نداره رو نمودار هم نیست، قد ۱۰۳ وزن ۱۶. حالا به نظرتون براشون بزنم؟ یک دکتر غدد گفت بزن، یک دکتر دیکه گفت سه ماه تحت نظر باشه بعد بزن.

دوستان عوارضش خیلی زیاده؟ عوارض خیلی بدش چیه؟  اینجا کسی بوده بزنه؟ چون من نتونستم کل صفحات بخونم ببینم کسی زده یا نه؟

حتما ببرش منم استرس دارم هی پرس وجو میکنم کجا بهترینشه ببرم اونجا انجام بدن

اصلا استرس نداشته باشین برای بدن خیلی مفیده مطمعن باشین.به نظر من جدای بحث قد برا بچه های ما که مکمل زیاد استفاده می کنن یا آمپول میزنن واجبه برن حجامت برا تخلیه سموم اضافی و اینا .منم انشاالله بعد ماه رمضون میبرم برا حجامت پشت گوش نتیجه رو اینجا می گم

خانوم گلا چند روز پیش گفتم خواهرزادم قد دخترمو گرفته ۱۴۷بوده الان خودش اسرار میکرد براش بگیرم با استرس گرفتم ۱۴۸ونیم بود😍😍😍 خواهر زادم اشتباه گرفته بود احتمالا برای برج ۳دیگه امپولشو قط کنم 

خانوم گلا چند روز پیش گفتم خواهرزادم قد دخترمو گرفته ۱۴۷بوده الان خودش اسرار میکرد براش بگیرم با است ...

خیلی خوب رشد کرده فکر کنم تا فروردین به 150 برسه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا دوباره از مچ دست عکس گرفتن نیازی نیست چون عکس که مشکلی نداره فقط کافیه عکسش نشون دکترش ب ...

ن عکس ک دیگه اصلا نمیگیرم. عکس ش نشون دکتر دیگه میدم

نمیدونم چرا هرچی دکتر غدد قبلا میرفتمعکس نشون میدادم نمیگفت فرق داره هکش ب همون عکس ها و گزارش رادیولوژی توجه میکرد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره منم میخوام ببرم عزیزم من شربت انگبین واب انار رو ازگفته ی شما میدم به دخترم جوشای صورتش کلا ناپد ...

آرژتین جوش میاره ؟! دقیقا الان چند روز دخترم ارژنین میخوره صورتش جوش زد یه دوتایی 

شربت انگبین چی هست ؟ آماده خریدی از کجا خریدی ؟ 

انار هم هرروز یه دونه میخوره یعنی میگی آب انار رو بگیرم بدم بهتره ؟