2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008253 بازدید | 15402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر. منم جدیدا رو دماغش جوش میزنه

ن این رو گونه و پیشونی و جونه پررر جوش انگار ابله بگیره همون جوری دکتر گفت همش بخاطر شکلات و شکر باید نخوره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نگو اینجوری عزیزم تا حالا که برای مهرسا جون خوب پیش رفته شکر خدا

خدا کنه منک تو زندگیم ک هیچ خیری ندیدم خدا کنه بخت بچهامون بلند باشه 

نمیدونم والا من ب شنیدن خبر خوش عادت ندارم🥲

خوب الحمدلله که فعلا قدش عالیه دیگه کم کم هم ۶سانت رشد کنه که میشه ۱۶۳ .من از خدامه دخترم ۱۶۳بشه باور می کنی آنقدر نذر و نیاز کردم 🥺

ن این رو گونه و پیشونی و جونه پررر جوش انگار ابله بگیره همون جوری دکتر گفت همش بخاطر شکلات و شکر بای ...

دختر من بخاطر بلوغش روی بازوهاش جوش می زد که فعلا بخاطر امپولا قطع شده

راستی عزیزم دختر من آمپول لوپرومر می زنه یعنی این با میکرولین و دیفرلین فرق داره؟میگم نکنه این فقط جلوی پریود شدنش رو بگیره ولی رو بسته شدن صفحات تاثیر نداشته باشه😭

خدا کنه منک تو زندگیم ک هیچ خیری ندیدم خدا کنه بخت بچهامون بلند باشه

الهی آمین .همش فک می کنم نکنه همسرم راست میگه من زیاد سخت میگیرم برا خودم ولی دست خودم نیست نمی اونم بی خیال باشم خوش بحال اونایی که اصلا راجع به بلوغ و صفحه رشد بچه ها حساس نیستن 

حالا متاسفانه گاهی بعضی ها میان بچه های معصوم رو قضاوت می کنن باور می کنی این حرفا مثل تیر می‌ره تو قلب  آخه دختر من هیچی هیچی از بلوغ و اینا نمی دونه پیشش هم خیلی رعایت می کنیم ماهواره هم نداریم شبا با عروسکاش می خوابه از الان میگه کارنامم رو گرفتی باید بهم اسباب بازی تازه بخری حالا چطور می تونن بگن این بچه چشم و گوشش بازه😭😭😭

منم قبلا که خواهرم کلاس پنجم پریود شد تو فکرم می گفتم حتما بیشتر از سنش می فهمه ولی الان آرزوم بود دخترم بدون آمپول کلاس پنجم پریود بشه همش با خودم میگم چوب خدا صدا نداره 

دیروز معلم کلاسشون می گفت چون سن بلوغ پایین اومده تو کلاس کم کم سعی می کنم راجع به پریودی بهشون توضیح بدم تا مثل زمان ما نباشه

لطفاً لطفا سعی کنیم ناخواسته دلی رو نشکنیم🙏🙏

به امید خدا میشه ..حالا پیش دخترت بگو جای رشد داری باید تلاش کنی نگو عکس اشتباهه وگرنه ناامید میشه

نه بهش گفتم باید این یکسال تلاشت کنی میگه بسکتبال میرم تو خونه هم ورزش میکنه مکمل هاش هم میدم تغذیه ش هم خیلی رعایت میکنم خوابش تنظیم کردم...  گفتم دیکه دست خپدت ک از زمان طلاییت استفاده کنی