2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008401 بازدید | 15402 پست
خدا نکنه پریود بشه 😂الان کلاس چهارمه و تازه ۱۰ سالش شده آرزو می کنم لااقل سال بعد پریود بشه

عه فکر کردم بززگه مثلا ۱۴ ، ۱۵ ساله اس 

یعنی الان دو سال از جوانه زدن سینه میگذره ولی هنوز پریود نشده ؟

خوب کردی امپول نزدی کلی عوارض خداروشکر زود هم که به بلوغ نرسیده

خدا حفظش کنه براتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس خانواده شوهر من کوتاهن مادر شوهرم شاید ۱۵۵پدشوهرم شایدددد۱۶۵ برادر شوهرم بلنده بیشتر از ۱۸۰و ش ...

والا دکتر از من فقط قد خودم و همسرم رو پرسید پس احتمالا ۹۰درصد قد پدر و مادر تاثیر گذارن

عه فکر کردم بززگه مثلا ۱۴ ، ۱۵ ساله اس یعنی الان دو سال از جوانه زدن سینه میگذره ولی هنوز پریود نشده ...

اسم عوارض رو هرجا میبینم حالم بد میشه بخدا برای همه عوارض نداره عزیزم اینجوری هم نیس یه چیزی افتاده سر زبونا 

خانوما تو پیج دکتر محمد رضا رضایی متخصص اطفال و غدد هست پودر پدیا موند برای بیماراش تجویز کرده خیلی ...

عزیزم ماه پیش که دخترم رو بردم دکتر برا دخترم پدیاموند نوشته ده‌روزی هست داره میخوره 

آره متاسفانه میگن تاثیر میذاره ولی الحمدلله قد دختر شما رشدش نرماله پس زیاد حرص نخور انشاالله خیره

ممنون عزیزم حالا عید قدش رو بگیرم ببینم این یکی دوماه تعغیر می‌کنه یا نه 

آها یادم اومد ..دکتر نگفته تا کی باید بزنی؟

سلام شما از چاقی مینالید من از لاغری بچه های من اینقدر لاغرن که از طرف مدرسه نامه دادن ببریم مشاور نمیدونن من اطلاعاتم از ده تا متخصص بیشتره 

دست دخترم انگار بچه ی سه ساله ولی لاغر پسرم هم از اون بدتر یه شلوار که براشون میخرم باید ده جای کمرش را بگیرم که از پاشون نیفته این‌قدر ناراحت میشم که خدا میدونه آرزومه دخترم بشه ۵۰ کیلو 

پسرم هم که از دخترم بدتر 

ولی خدا را شکر قد پسرم خوبه 

اسم عوارض رو هرجا میبینم حالم بد میشه بخدا برای همه عوارض نداره عزیزم اینجوری هم نیس یه چیزی افتاده ...

دقیقا منم رو این کلمه حساسیت گرفتم ای کاش حال ما مادرایی که مجبور شدیم آمپول بزنیم هم درک می کردن و اینقدر راحت این کلمه رو تکرار نمی کردن😭

عزیزم ماه پیش که دخترم رو بردم دکتر برا دخترم پدیاموند نوشته ده‌روزی هست داره میخوره

به امید خدا نتیجه گرفتی اینجا بگو ما هم استفاده کنیم راستی می‌گفت آمریکاییش رو بگیرید خوبه