2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008704 بازدید | 15412 پست
من سر کار می رفتم دخترم رو پیش مادرشوهرم میزاشتم ار تولد تا ۳ سالکی .هر وقت می رفتم دنبالش میدیدم پف ...

عین. مادر شوهرم بخدا ۹۰درصد اون باعث شد بلوغ دخترم تند پیش بره خدا لعنتش کنه منو بیچاره کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم..منم کاش آمپول نمیزدم که اینقدر وزنش هم بالا نمی‌رفت خیلی ناراحتم نه راه پس دارم نه پ ...

نگران نباش گلم خیلی ها آمپول می زنن و خیلی ها هم می زنن و لو نمی دن .بسپار بخدا 

دختر دومیم از اولی گویا بلند میشه . اخرای این ماه ۷ ساله میشه یعنی وارد ۸ میشه .کلاس اول هست و نیمه ...

منم همسرم ۱۸۷هستش و خانواده شوهرم میگن به ما رفته و دقیقا چیزی از بلوغ زودرس نمی دونن

خداروشکر عزیزم..منم کاش آمپول نمیزدم که اینقدر وزنش هم بالا نمی‌رفت خیلی ناراحتم نه راه پس دارم نه پ ...

تو تاپیک ها خوندم یه نفر می‌گفت خواهرش بعد از قطع امپولا وزنش دوباره به حالت طبیعی برگشته

منم همسرم ۱۸۷هستش و خانواده شوهرم میگن به ما رفته و دقیقا چیزی از بلوغ زودرس نمی دونن

برعکس خانواده شوهر من کوتاهن مادر شوهرم شاید ۱۵۵پدشوهرم شایدددد۱۶۵ برادر شوهرم بلنده بیشتر از ۱۸۰و شوهرم ۱۷۸

برعکس خانواده شوهر من کوتاهن مادر شوهرم شاید ۱۵۵پدشوهرم شایدددد۱۶۵ برادر شوهرم بلنده بیشتر از ۱۸۰و ش ...

دخترمم شکلش کپی اوناس احتمالا قدشم به اونا بره کوتاه ..خودمم بلند نیستم متوسط رو به کوتاه ولی کاش هم قد خودم بشه ۱۶۱