2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009378 بازدید | 15446 پست
اصلا دکتر نبردم .دختر اولیم رو ک ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد رو بردم آمپول تجویز کرد ولی نزدم چون فو ...

دختر بزرگتون چند سالگی پریود شد ؟

از جوانه زذن سینه تا پریود چقدر طول کشید ؟

منم دوست ندارم دخترم دارو مصرف کنه چون شنیدم خیلی عوارض داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بوی عرق و موی زاید نشانه بلوغ نیست باید رشد سینه داشته باشنمن تو این سایت ییار مطرح کردم همه من ...

الهی شکر ...بازم ممنونم که تجربت رو گفتی و خیالم بیشتر راحت شد گلم

دختر من از شش سالگی بوی عرق بزرگسالان رو میداد ولی بلوغش از هشت شروع شد

دختر من بوی عرق و جوانه زدن سینه از ۸و نیم سالگی شروع شد که ۹سالگی بردم دکتر ولی فک کنم روند بلوغش خیلی سریع بود دیگه ۹سالگی سینه برجسته شد ولی موی زیر بغل اصلا در نیاورده و ۱۰روز پیش هم که بردم دکتر گفت سینه ها حالت نرمال گرفتن و بلوغ متوقف شده

چند سالشه؟دختر من ۸سالگی ۱۳۲بود

دختر دومیم از اولی گویا بلند میشه . اخرای این ماه ۷ ساله میشه یعنی وارد ۸ میشه .کلاس اول هست و نیمه دومی .

اما دختر اولیم گویا دوم بوده همون همقدم دختر شما بوده .

من همسرم بلنده ۱۸۶ هست .مادرشوهرم اینا میگن به ما رفته ...اونا دیگه از بلوغ زودرس اینا چیزی نشنیدن و مطمئن پیش بینی می کنن 

دختر من بوی عرق و جوانه زدن سینه از ۸و نیم سالگی شروع شد که ۹سالگی بردم دکتر ولی فک کنم روند بلوغش خ ...

خداروشکر عزیزم..منم کاش آمپول نمیزدم که اینقدر وزنش هم بالا نمی‌رفت خیلی ناراحتم نه راه پس دارم نه پیش چون یک بار درمان. رو قطع کردم ولی باز دوباره شروع کردم 

خوب شما متوجه اشتباهش شده والا من خانواده همسرم دوس دارن دخترم رو بندازن تو استخر نوشابه مادر بزرگش ...

ای خدا 😬

درسته متوجه شده ولی بی خیالیش اذیتم می کنه اصلا انگار نه انگار یک هزارم از استرس های منو نداره همش هم میگه تو زیادی بزرگش کردی مشکل جدی نیست

دختر بزرگتون چند سالگی پریود شد ؟از جوانه زذن سینه تا پریود چقدر طول کشید ؟منم دوست ندارم دخترم دارو ...

خدا نکنه پریود بشه 😂

الان کلاس چهارمه و تازه ۱۰ سالش شده آرزو  می کنم لااقل سال بعد پریود بشه