2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008706 بازدید | 15413 پست
نه رشد سینه ندارهنه عزیرم تو بلوغ نیست ، سن تقویمی ۷ ساله سن استخوانی ۹ سال ولی هنوز بلوغ شروع نشده

برام جالب بود پس بدن بچه ها و روند رشدشون باهم خیلی متفاوت ایشالله تنش سلامت باشه و دیر بلوغ بشه عزیزم قدش چنده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبیم هیچ تلاشی برای دخترم نمیکنه فقط بلده خوراکی مضر بخره براش

دقیقا ما هم سر این موضوع دعوا داشتیم همیشه می گفتم نوشابه و پفک و هله هوله نخر با بچه ها همدست میشدن قایمکی می گرفتن ولی از وقتی مسعله بلوغ دخترم مشخص شد مثل اینه که از خواب غفلت بیدار شد الان دیگه خودشم جلوی بچه ها رو می گیره

دقیقا ما هم سر این موضوع دعوا داشتیم همیشه می گفتم نوشابه و پفک و هله هوله نخر با بچه ها همدست میشدن ...

خوب شما متوجه اشتباهش شده والا من خانواده همسرم دوس دارن دخترم رو بندازن تو استخر نوشابه مادر بزرگش از بس نوشابه خرید که منو حرص بده شکر خدا دیابت گرفت 😂

عزیزم دکتر نگفت این امپولا چه عوارضی دارن؟والا منم بهترین دکتر شهرمون میبرم که خیلی ها ازش راضی هستن ...

گفت روی روند طبیعی رشد بچه تاثیر میذاره و روی کار هورموناش اختلال ایجاد میکنه.چرا سیر طبیعی بدن را دستکاری کنیم

البته با توجه به سابقه ژنتیکیش پریودش گفت بلوغ زودرس محسوب نمیشه و طبیعی هست.اگر ۷ سالگی میشد جای نگرانی بود.

حالا دیگه نمیدونم این اینجوری گفت

عکس مچ دست انداختی ؟

اصلا دکتر نبردم .دختر اولیم رو ک ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد رو بردم آمپول تجویز کرد ولی نزدم چون فوق العاده ترسوام و تو مطب دکتر نشستن هم حالم رو خراب می کنه . دومی رو هم انشالا سینش بالای ۸ سال جوانه بزنه نمی برم چون میگن بالای ۸ سال بلوغ زودرس نیس ...نمی دونم چی درسته چی غلطه.فقط در توانم نمی بینم دیگه واسه این مواردم دکترا باشیم 

از اول پر مو نبوده؟دختر دومی من تازه ۷ ساله میشه زیر بغلش از نوزادی مو داشت الان بیشتر شده و تازگی ب ...

اره بوی عرق و موی زاید نشانه بلوغ نیست باید رشد سینه داشته باشن

من تو این سایت ییار مطرح کردم همه من رو ترسوندن که اینا علایم بلوغه ولی متخصص همه مدل ازمایش و سونو اینارو گفت انجام دادیم و مشخص شد بلوغ شروع نشده 

خوب شما متوجه اشتباهش شده والا من خانواده همسرم دوس دارن دخترم رو بندازن تو استخر نوشابه مادر بزرگش ...

من سر کار می رفتم دخترم رو پیش مادرشوهرم میزاشتم ار تولد تا ۳ سالکی .هر وقت می رفتم دنبالش میدیدم پفک میده بهش.با این ک می دونست شدیدا مخالفم