2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009886 بازدید | 15456 پست
شما دلیل این که از مچ دست چپ عکس میگیڕن و میدونید؟ اگه بچه ای چپ دست باشه بازم از دست چپ میگیرن؟ اگه ...

عزیزم دختر من چپ دست هستش به دکترش گفتم گفت بازم از دست چپ عکس بگیرید حالا نمیدونم درست گفت یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله خدا بهتون سلامتی بده ..منم بشدتتتتت استرسی هستم وسواس فکری دارم فوبیای دکترو بیمارستان ...

ممنونم عزیزم و همچنین 

اوه چقدر شبیه منی ...همون فوبی دکتر بیمارستان دیگه نذاشت دخترم رو واسه قد ببرم پیش دکتر ....خودم دوبار آندوسکوپی شدم ... توکل بخدا انشالا خدا اول به همه سلامتی بده 

دختر شوهرم ۱۰ سالش هست پریود میشه از ۹ سال و چندماهگی شروع شد هیچ اقدامی نکردم چون نمیخواستم وضعیت طبیعی بدنش را با هورمون و موادشیمیایی به هم بریزم

سلامتش از قدش مهم تر هست

یه پزشک غدد هم تاکید میکرد هرگز بلوغ بچه هاتون را دستکاری نکنین.

ممنونم عزیزم و همچنین اوه چقدر شبیه منی ...همون فوبی دکتر بیمارستان دیگه نذاشت دخترم رو واسه قد ببرم ...

پناه بر خدا عزیزم.. دخترامون هم سنن و بلوغشون با هم شروع شده قدشونم تقریبا مث همه با هم در ارتباط باشیم همین جا ببینیم چی میشن 

دختر من ۷ سالشه از یک سال پیش موی زاید و بوی عرق داره

عکس مچ دستش هم دو سال ار خودش بیشتره البته قدش هم دو سال بیشتر از خودشه

سونو گرافی و ازمایش های هورمونی و همه کاری هم کردم دکتر خپبی هم میبرمش میگه هنوز بلوغ شروع نشده هر شش ماه یبار عکس مچ دست و ازمایش مینویسه

من همش استرس دارم نکنه زود پریود بشه

شوهرم خابیده در حال خروپف دوست دارم با ماهی تابه بزنم فرق سرش از بس عصبیم

وای چرا بنده خدا 😂

اونام بیرون کلی زحمت می کشن و جور دیگه ذهنشون مشغوله 

دقیقا شوهر منم صدای خروپفش میاد خخخخخ

فک کنم مردی که خروپف نکنه نداشته باشیم 😂