2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009385 بازدید | 15446 پست
ای جانم چقدرر ناراحت شدم 🥺دکتر تغذیه هم بردیش؟سعی کن غذا کم بپزی که به اندازه باشه دیگه نتونه دوبار ...

ممنون عزیزم نه دکتر تغذیه نبردم چون میدونم ببرم هم طبق برنامه پیش نمیره منتظرم کمی هوا گرم شه ببرمش دوچرخه سواری شبا هم باشگاه ببرم ..قبلا روزی هزار تا طناب میزد اونم ترک کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دکمه سیری نداره متاسفانه نمی‌دونم چکارش کنم قلبم درد می‌کنه بس که امروز غصه خوردم 😭😭

خودتو انقد عذاب نده دور از جون مریض میشی.بعدها همین بچه ها میگن ما مامان سالم میخوایم تو همش مریضی .اگرم بگیم غصه شما رو خوردیم میگن میخواستی نخوری و دلمون می سوزه ..می دونم مادری منم از شما بدترم معده درد گرفتم تحت نظرم.اما برا قدش دیگه لااقل جوش نمی زنم. من دخترام باهم زیاد دعوا می کنن خیلی حرص و جوش می خورم 😫😅

مممنون گلم ..راستی من دخترم استرسی هست نمیخوام استرس قد رو داشته باشه‌.همیشه گفتم زن کوناه هم باشه ق ...

باور کن منم همیشه این حرف رو بهش میزدم که اندازه خودم دوست دارم بشی خودش می‌گفت بلندتر دوست دارم ولی خب هیچ تلاشی نمیکنه بماند داره خرابتر می‌کنه ..من تو خونم یه دونه شکلات نمیارم ولی ما چون شهرمون کوچیکه با هم صمیمی هستیم رفتم آمد زیاد داریم هرجا میرم میخوره خیلییی

خودتو انقد عذاب نده دور از جون مریض میشی.بعدها همین بچه ها میگن ما مامان سالم میخوایم تو همش مریضی . ...

مگه مرضی مونده که من نگیرم😭😭😭فشار خون تپش قلب کیست توده سینه روده و معده عصبی و هزار مرض دیگه حالا من همین بچه رو دارم وگرنه باید جوش دعوا هم می‌خوردم😬😬

باور کن منم همیشه این حرف رو بهش میزدم که اندازه خودم دوست دارم بشی خودش می‌گفت بلندتر دوست دارم ولی ...

دخترامون دارن به سنی می رسن که دیگه از حرف گوش کن بودن درمیان و خیلی هم نمیشه بهشون گیر داد .بهتره یه مقدار چشم پوشی کنیم و سخت نگیریم ..

من سرشب یک لیوان شیر با دوتا خرما میدم نهایت ۷به بعد تا وقتی بخوابن فقط میوه می خورن

ازساعت ۶عصربه بعد نباید چیزای شیرین بخورن درطول روز اشکالی نداره.صبحانه هم عدس وخوراک لوبیا وتخم مرغ ازهمه بهتره چون پروتئین بالایی دارن.

مگه مرضی مونده که من نگیرم😭😭😭فشار خون تپش قلب کیست توده سینه روده و معده عصبی و هزار مرض دیگه حال ...

عزیزم...استرس مادر همه مریضی هاست .من ژن مادرم رو به ارث بردم و اضطرابی هستم ..بچه ها ک دعوا می کنند به حدی ناراحت میشم که دلم میخواد فرار کنم ..می دونم دعوای بچه ها طبیعیه و رفتار من غیر نرمال ..مشکلات معده هم که گرفتم خیلی دارم اذیت میشم...بخدا فقط سلامتی باشه باقیش اونقدام که اهمیت میدیم مهم نیست 

ازساعت ۶عصربه بعد نباید چیزای شیرین بخورن درطول روز اشکالی نداره.صبحانه هم عدس وخوراک لوبیا وتخم مرغ ...

دختر من تو عمرم فک نکنم پنج بار صبحانه خورده باشه ..باورت میشه یادم نمیاد کی تخم مرغ خورده کی شیر و ماست خورده؟

عزیزم...استرس مادر همه مریضی هاست .من ژن مادرم رو به ارث بردم و اضطرابی هستم ..بچه ها ک دعوا می کنند ...

عزیزم انشالله خدا بهتون سلامتی بده ..منم بشدتتتتت استرسی هستم وسواس فکری دارم فوبیای دکترو بیمارستان دارم مریضم میشم نمیتونم دکتر برم 

سایت خراب یبار دیگه فرستادم

شما دلیل این که از مچ دست چپ عکس میگیڕن و میدونید؟ اگه بچه ای چپ دست باشه بازم از دست چپ میگیرن؟ اگه فعالیت وحرکت مچ دست زیاد باشه روی سن استخوانی تاثیری داره؟