2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007875 بازدید | 15399 پست
سلام این فولیکول ها ک بالغ نیستن نوزاد هم حای فولیکول داره. دختر من قبل پریود سنو بردم فویلیکول 19 د ...

پس چرا تو سونو نوشته بود بالغ؟ دوستان من دارم کل مطالب اینجا رو صفحه به صفحه میخونم میرم عقب، شما که از اول در جریان بچه های اینجا بودید،موردی هست مثل دخترم از لحاظ فولیکول‌های میگم. من به خوندنم ادامه بدم؟

عزمزمه آخه تو سونو نوشته فولیکول بالغ. میگن وقتی بالغ باشه تو سونو دیده میشه وقتی بالغ نباشه میکرو ه ...

دختر من فولیکول زیر 9  چند تا داشت به دکتر زنان و هم دکتر غدد نشون دادم گفتن طبیعی. 9 سالش بود 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خیلی زیاده نسبت ب قدش مهرسا یهو از پارسال تا امسال 10 کیلو وزن گرفت. ولی خودش خیلی لاغر بود اد ...

حالا خودم کل از وقتی یادم میاد لاغر بودم متاسفانه دخترم به خانواده همسرم رفته کلا تپل با اینکه خیلی رعایت میکنیم

دختر من فولیکول زیر 9 چند تا داشت به دکتر زنان و هم دکتر غدد نشون دادم گفتن طبیعی. 9 سالش بود

عزیزم دختر شما ۹ ساله اش بوده و نزدیک بلوغ، دختر من دو تا ۴ میل سه تا شش میل و یک دونه ۱۰ میل داره تو ۵ سال و هفت ماهگی‌ این منو میترسونه هم از بابت بلوغ زودرس و هم مسائل دیگه‌

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بوددخترم قدش 153پریود شده یک ماهه یعنی چقدر رشد میکنه?

من یادمه وقتی خودم پریود شدم همین حدودا بودم دیگ قدم رو ۱۵۸ موند خوبه دیگ برا ما زنای ایرانی نرمال هست شماهم دخترت ببری دکتر بشه ۱۵۸تا ۱۶۰عالیه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

به نظر من سالی 7 سانت خیلی خوبه اگه ببینن صفحات رشد داره بسته میشه هورمون رشد شروع میکنن با حدس و گم ...

من با شناختی که از روحیات خودم دارم هورمون رشد نزنم خیلی بهتره وگرنه کامل تیمارستانی میشم💔🖤

عزیزم دختر شما ۹ ساله اش بوده و نزدیک بلوغ، دختر من دو تا ۴ میل سه تا شش میل و یک دونه ۱۰ میل داره ت ...

نه ببین منم ترس از پریود شدنش داشتم ولی میگم دکتر قاطع گفت هیچ ربطی نداره نوزاد دختر هم فولیکول داره هیچ ربطی نداره ب بلوغ

من با شناختی که از روحیات خودم دارم هورمون رشد نزنم خیلی بهتره وگرنه کامل تیمارستانی میشم💔🖤

نه بابا هورمون رشد نمیخواد بچه ب این خوبی داره رشدمیکنه   

نه بابا هورمون رشد نمیخواد بچه ب این خوبی داره رشدمیکنه

دو روزه حس خیلی بدی گرفتم نمی‌دونم چرا حس میکنم صفحه رشد دخترم بسته شده یهو همچنین فکری اومد تو ذهنم حالم خیلی بده از لحاظ روحی داغونم 

دو روزه حس خیلی بدی گرفتم نمی‌دونم چرا حس میکنم صفحه رشد دخترم بسته شده یهو همچنین فکری اومد تو ذهنم ...

نه بابا این فکرا کجا تو ذهنت میاد اخه😅  بجاش خوشحال باش داره حواب میده ب دارو  رشد ش هم خوب خدا رو شکر

نه بابا این فکرا کجا تو ذهنت میاد اخه😅 بجاش خوشحال باش داره حواب میده ب دارو رشد ش هم خوب خدا رو ...

غروب خواهر زادم قدش رو گرفت گفت ۱۴۶😱😱😱😱نمی‌دونم درست گرفت یا نه ..البته خودم همیشه صبح میگیرم طبق روال دکتر که متوجه رشدش بشم ..ولی خب تا عید نمی‌گیرم قدشو

نه بابا این فکرا کجا تو ذهنت میاد اخه😅 بجاش خوشحال باش داره حواب میده ب دارو رشد ش هم خوب خدا رو ...

راستی عزیزم گل دخترتون اذیت نشد دل درد و اینا یا خونریزی زیاد ؟؟اخه میگن کسایی که ضد بلوغ میزنن پریودی سخت دارن 😢

راستی عزیزم گل دخترتون اذیت نشد دل درد و اینا یا خونریزی زیاد ؟؟اخه میگن کسایی که ضد بلوغ میزنن پریو ...

قد و اصلا شب نگیر وقتی  از خواب هم بیدار میشه سریع نگیر ک هر دو خطا داره. حداقل 3 4 ساعت بیدار باشه بعد بگیر

نه اتفاقا خونریزیش خیییلی کم بود اصلا سنگین نبود 

نمیدونم برا بار اول کم یا کلا همینجوری

قد و اصلا شب نگیر وقتی از خواب هم بیدار میشه سریع نگیر ک هر دو خطا داره. حداقل 3 4 ساعت بیدار باشه ...

حدودای ۱۱.۱۲میگیریم ... خدارو شکر..احتمالا پریود نشه تا چند ماه دیگه اگه اینجوری باشه خیلی هم خوب میشه چون قد میکشه