2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008051 بازدید | 15400 پست
من اگ ب جات بودم امپول تاهیر میزدم اخه بچها ما حالت عادی سن استخوانی شون بالا میره. حداقل سن شون ثاب ...

من که به دکتر قبلی گفتم تزریق کنید گفت نیاز نیست

دکتر فعلی هم سه ماه تایم داده و احتمال زیاد پیشنهادش امپول تاخیر باشه

انقدر الان ذهنم درگیره هنوز وقت نگرفتم از دکترش

گفتم یه شیشه دیگه استئوکر بهش بدم

چون مهر ماه که به شیشه خورد یه سانت قد کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که به دکتر قبلی گفتم تزریق کنید گفت نیاز نیستدکتر فعلی هم سه ماه تایم داده و احتمال زیاد پیشنهادش ...

عزیزم سنش که بالا بره ضد بلوغ و هورمون رشد رو با هم میدن ..ولی سنش کمتر باشه فقط ضد بلوغ میدن که این بهتره

یعنی بعد پریود ۱۵ سانت قد کشیدهپس چرا اینجا خیلیا میگن بعد پریود استپ کرد قد بچه هاشوندرحالیکه خود م ...

هرجی سن پریودی کمتر باشه  قد بیشتری میکشی

دختری ک 9 ساله پریود بشه ممکن 20 سانت هم قد بکشه اگ صفحات رشدش باز باشه. اگ ژن بلندی داشته باشی صفحات تا 17 ساله باز میمونه من خیلی دقت کردم اونا ک ژن بلندی دارن دیر تر صفخات شون بسته میشه قد میکشن...  ممکن هم هست 14 ساله بسته بشه و زیاد قد نکشه 

ولی اونا ک دیر تر پریود میشن چون سن استخوانی شون هم حتما بیشتر قد کمتر میکشن

مثلا 9 سالش سن استخوانی 11 پریود میشه. اگ خوش شانس باشه تا سن استخوانی 16 صفحات ش باز باشه کلی قد میکشع

کسی ک 14 پریود میشه  سن استخوانی ش هم با خودش برابر باشه شاید 1 و 2 سال وقت داره برا رشد 

ب نظرم اول ژنتیک مهم بعد هم شرایط محیطی مث تغذیه  تحرک  خواب مناسب. مکمل هایی ک بهشون میدیم

مث ی کود ک ب درخت میدیم تقویت میشه بهتر شاخ و برگ میگیره  بها هم بهتر رشد میکنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم چوب خدا صدا نداره منم منتظرم این بلا سر دختر دوستم بیاد خیلی دخترم رو مسخره کرد من این موضوع ر ...

من همش مسخرم میکنن برا قد انقد اینا گفتن ک شوهر هم تکرار میکنه  اصلا اعتماد ب نفس برام نذاشتن

عزیزم سنش که بالا بره ضد بلوغ و هورمون رشد رو با هم میدن ..ولی سنش کمتر باشه فقط ضد بلوغ میدن که این ...

ولی از صحبتهاش احساس کردم منظورش تزریق همزمان جفتش بود

درحالیکه ادل کمبود هورمون نداره

همسرم به شدت مخالف میگه بزار روند خودش رو طی کنه بدنش

حتی اگر کوتاه باشه

من تو این مسیر باید کاملا تنها پیش برم و تمام عوارضش رو خودم به تنهایی جوابگو باشم

دختر من الان شده حدود ۵۰😢😢😢

وزنش خیلی زیاد. اینجوری تا امپول قطع کنی سر 6 ماه نشده پریود میشه خیلی خیلی کنترلش کن 

من که به دکتر قبلی گفتم تزریق کنید گفت نیاز نیستدکتر فعلی هم سه ماه تایم داده و احتمال زیاد پیشنهادش ...

انشالله که امپول نیاز نباشه براش

واقعا ژنتیک هم شانس میخواد. من داداشام همه بلند من ب عمم رفتم  قدم سر شونه داداشام. شانس نیاوردم از هیچی 

کلا هیکلم کپ خودش 

هرجی سن پریودی کمتر باشه قد بیشتری میکشی دختری ک 9 ساله پریود بشه ممکن 20 سانت هم قد بکشه اگ صفحات ...

پس چرا این دکتر نادان هرچی گفتم مکمل نیاز هست گفت نه

فقط اهن و دی

خودم سرخود بهش کلسیم میدم

زینک هم که میترسم

ال ارژنین هم میگم نکنه باعث بشه صفحاتش زودتر بسته بشه

راستی یه سوال

اینکه ادلیا وقتی ۸ ساله بود سن استخوانی ۱۱ سال بود

و وقتی ۹/۵ ساله بود سن استخوانی ۱۲ سال خوب نیست که سن استخوانی طی یک سال فقط یکسال بزرگتر شده نه بیشتر

هرچند هنوز زیاده ولی میگم نکنه بخاطر کنترل وزنش زیاد نرفته بالا 

مامان مهرسا جون به نظرت چرا روی دماغ دخترم جوش زده؟؟نکنه یهو پریود شه خیلی میترسم ..رو شلوار مشکیش ه ...

نه طبیعی دیگه. وزنش رفته بالا بی تاثیر نیست مهرسا زیاد جوش میزد حتی دکتر پوست هم بردمش گفتن از چربی زیاد ک میخوره باید شکلات شیرینی و چربی کم کنه 

شاید عفونت باشه چون تخمدان ش نباید فعال باشه امپول میزنه