مثلا به برادرتون فشار وارد کنه مثلا فلان چیزو بخر و اینا
برادرتون هم بگه اره خواهرم دوس داشت اون کارو کنی و...
اونم گفت غلط کرد خواهرت
واقعا با همچین عروسی چیکار میکنید؟
عقد هستن و نامزد
عروس بددهن
که اصلا نمیفهمه بعضی وقتا چی میگه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
به برادرت بگه فلان چیز و بخر بعد داداشت چی بگه ،؟متوجهنشدم
بگه پول ندارم گرونه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خواهره به چیزی که واقعا بهش مربوط نبوده دخالت کرده حقش بوده.
برادره هم نباید ب زنش میگفت خواهرم دوست داشت فلان کار رو بکنی چون اگه ربط ب عروس داره خواهره فقط میتونه ی نظر بده اینکه کسی گوش بده یا ن دیگه بهش ربط نداره
تو رو خدا تو رابطشون حرفی نزن بدتر اتیش میندازه تو دعوا شما اصلا نظر نده پولم نداشته باشه بزار خودش ...
ن خیلی تحت فشارش میزاره