2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008051 بازدید | 15400 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون و همسراشون قد بلندن؟

اولی دخنر داییم ک داییم بلند 190.زنش 162. دخترش دقیقا 12 سالش 168 

دومی نه مامان بالاش معمولی بابا 175 مامان 163.خودش فعلا 164

سومی هم یالا 185 مامان 164.  هنوز پریود نشده 164.از تابستون ماهی 1 سانت رشد میکنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اولی دخنر داییم ک داییم بلند 190.زنش 162. دخترش دقیقا 12 سالش 168 دومی نه مامان بالاش معمولی بابا 17 ...

سلام وقت بخیر 

عزیزم خواستم سوال کنم شما اطلاع دارید از دکتر کوروش ریاحی به چه صورت باید وقت گرفت ؟

سلام وقت بخیر عزیزم خواستم سوال کنم شما اطلاع دارید از دکتر کوروش ریاحی به چه صورت باید وقت گرفت ؟

سلام  3 سال پیش که ما میرفتیم حضوری شوهرم نوبت میگرفت الان فکر کنم اینترنتی نپبت باید بگیرید

من اصلا دیکه ب ترشح اینا اعتقاد ندارم مهرسا هییجی نداشت. فقط روز قبلش قد نوک انگشت لک دیدم فرداش پری ...

حالا دختر من یکسال و نیم قبل پریود ترشح داشت و هر بار به دکتر میگفتم میگفت طبیعیه

سلام عزیزم من تقریبا هر شب به این تایپیک سر میزنم پیام هاتون را میخونم کاش میشد که اصلاً نیام و نخون ...

سلام عزیزم دختر منم شرایط دختر شما رو داره .من از 8 سالگی میبردم دکتر غدد کودکان و تحت نظر بود و هر بار کلی عکس و آزمایش و میگفت خوبه تا اینکه پریود شد و غافلگیر شد همزمان با یه دکتر دیگه ویزیت آنلاین میشد و اونم نظرش مثل دکتر خودش بود الن دختر من 6 ماهه پریود شده و 3 سانت قد کشیده . و دکترا گفتن سه تا چهار سانت رشد میکنه والان 152 شده منم هروزم با عذاب وجدان و استرس میگذره. دیگه جرات ندارم عکس دستش و بگیرم میترسم صفحاتش بسته شده باشه

وای وزنش بالا. مهرسا همین ماه شد 45 ک پریود شد ب نظرم اگ وزنش کم تر بود حالا حالاحالاها نمیشدب خاطر ...

به نظرتون من چه جوری وزن دخترمو کم کنم باشگاهم می‌ره حدودا دوسال وزنش ثابت بود یهو تو این ۴ ماه دوکیلو زیادشد

الان قدش ۱۳۰ وزنش ۳۶

هله هوله خیلی کم میخوره غذاشم کم ولی نمی‌دونم چرا اینجوریه

سلام عزیزم توی سونوی آخر فولیکول ها چند میل بودنحجم رحم چقدر بود

عکس سنوش هم گذاشتم صفحات قبل

حجم رحم 61*۲۲ فکر کنم 

دوتا فولیکول بالغ 19 و 17 داشت

ضخامت رحم هم 6ونیم 

به نظرتون من چه جوری وزن دخترمو کم کنم باشگاهم می‌ره حدودا دوسال وزنش ثابت بود یهو تو این ۴ ماه دوکی ...

وزنش خیلی زیاده نسبت ب قدش 

مهرسا یهو از پارسال تا امسال 10 کیلو وزن گرفت. ولی خودش خیلی لاغر بود  ادم متوجه نمیشد. وزنش ک بالا 40 رسید روند بلوغ ش سریع شد

باید غذا کم کالری بخوره. میان وعده هاش با میوه و سبزیجات سیر کنه. غذاهاتون زیاد چرب نباشه. غذای بیرونی معمولا چربی زیاد دارن

ی قسمتش هم ژنتیک دیکه هیییچ کاریش نمیشه کرد هر کاری کنی تپل  ولی سعی کن بالا تر نره. ورزش ش بیشتر کن قبل غذا با سالاد و سیب شکمش پر کن ک کمتر غذا بخوره