2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009177 بازدید | 15443 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه روز اول یکم گریه کرد و ترسید ولی کارای شخصیش خودش انجام میده دیگه بزرگ شده میدونه باید چیکار کنه ...

سلام عزیزم دخترتون پریود شددددد؟؟مبارکش باشه حتما براش کیک و کادو بخر😍😍😍

خوب دکتر شما پریود شده بوده دختر من 8 سالش بود اون زمان ..بچه ها با هم فرق دارن من یه دختر 9 ساله هم ...

عزیزم شما هم مثل مامان مهرسا خیلی باتجربه هستین به نظرتون قد دختر من به ۱۶۰میرسه؟؟با سن ۸سالو دوماه وقد ۱۳۳براش ضد بلوغ شروع کردم الان ده سال و دوماه ۱۴۷ قد خودم ۱۶۱همسرم ۱۷۸ سن استخوانی هم دوسال بزرگتر البته توی ۹ماه سه بار انجام دادم براش بار اول گفت ۲سال بزرگتر بار دوم گفت مطابق سنش هست بار سوم گفت ۳سال بزرگتر ولی از دکترش راضی نبودم عوض کردم دکتر دومی طبق خود عکس آخر گفت دوسال بزرگتره

فکر کنم شما ایشون رو با دیجیمون اشتباه گرفتینای کاش دیجیمون بیاد از وضعیت دخترش بگه که افزایش داشت ی ...

سلام عزیزم من تقریبا هر شب به این تایپیک سر میزنم پیام هاتون را میخونم کاش میشد که اصلاً نیام و نخونم چون خیلی عذاب وجدان میگیرم و حالم بد میشه که چرا من سه چهار سال پیش این اطلاعات را نداشتم 

آره دختر من دو سال هست که پریود شده فقط همون شش ماه اول ۳ سانت رشد کرد بعدش تا شش ماه اصلا رشد نکرد دوباره یک سانت رشد کرد الان یک سال هست که رشدی نداشته قدش هم 154 هست کلا دخترم هورمون رشدش کمه ولی به هورمون رشد هم جواب نداد و رشد نکرد البته من بعد از پریودی براش زدم اگر قبلش زده بودم شاید بهتر بود چون اصلا هیچ جهش رشدی نداشت منم تنها چیزی که از بلوغ میدونستم این بود که یه جهش دارند و فکر نمی کردم بدون جهش پریود بشه متأسفانه بعد از پریود هم کمترین رشد ممکن را داشت 

من اصلاً نمی تونم بیخیالش بشم فقط کارم غصه خوردن هست که چرا این تنها دختری بود که جهش نداشت بعدش چرا اصلا رشد نکرد چرا به هورمون رشد جواب نداد و... 

و بیشترین ناراحتیم از اینکه چرا سه چهار سال پیش هیچ اطلاعاتی نداشتم که چی به چی هست 

سلام عزیزم دخترتون پریود شددددد؟؟مبارکش باشه حتما براش کیک و کادو بخر😍😍😍

سلام عزیزم خوبی نبودی من چقد استرس داشتم این چند روز بیا و ببین😂

نامردا میگفتن قبل پریود ترشح هست و فلان  مهرسا یهو پریود شد بدون هیییچ مقدمه ای  

حالا استرس گرفتم نکنه صفحاتش سریع بسته بشه!!!   باورت نمیشه از سر شب تا حالا دونه دونه تاپیک ها قدیمی میخونم ببینم بچها بعد امپول قد کشیدن یا نه؟ تو همه تاپیک ها هم بچهای خودمون دیدم.  خیلی ناراحت شدم چقد ما همش زندگی نکردیم این چند سال چقد حرص خوردم باهاش

جمعه میخوام ببرمش عکس دستش بگیرم. دکتر هم گفت بعد پریود ممکن قرص تیرویدش قطع بشه. حالا شنبه ازمایش چکاب نوشتم براش ببینم تیرویدش چی میشه

راستی شما که تو تاپیک ها بودین به نظرت مهرسا ک با امپول تاخیر پریود داشته باز رشد میکنه؟ 

الان 156.5  یه موقع هایی هم 157 میشه

کاش 160 رد کنه من ی نفسسسس راحت بکشم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم خوبی نبودی من چقد استرس داشتم این چند روز بیا و ببین😂نامردا میگفتن قبل پریود ترشح هست و ...

خداروشکر که تو سن مناسب وبا قد عالی پریود شده ایشالله تنش سلامت باشه بلهههه صدرصد قد می‌کشه نگران نباش ...عکس گرفتی نتیجه رو اینجا بگو ..دختر من شلوار مشکی بدون شرت می‌پوشه روش لکه سفید میبینم رو بینیش هم جوش زده نگرانم 😲😢

سلام عزیزم خوبی نبودی من چقد استرس داشتم این چند روز بیا و ببین😂نامردا میگفتن قبل پریود ترشح هست و ...

واقعا زندگی نکردیم حقمونه که نتیجه خوب ببینیم ..دوسال تمام من زندگی ندارم برای هر میلی متر قدش چقد حرص خوردم دعا کن دخترای ما هم مث مهرسا جان با سن مناسب و قد مناسب پریود بشن😘

خداروشکر که تو سن مناسب وبا قد عالی پریود شده ایشالله تنش سلامت باشه بلهههه صدرصد قد می‌کشه نگران نب ...

من اصلا دیکه ب ترشح اینا اعتقاد ندارم مهرسا هییجی نداشت. فقط روز قبلش قد نوک انگشت لک دیدم فرداش پریود شد 😐

ولی اذرماه سنو داد دکتر هم گفت معلوم داره پریود میشه من فکر کردم تابستون بشه 

هرچی نگاه میکنم تاپیک ها هیچ کسی نیست ک بعد میکرولین یا دیفرلین بیاد بگه بچه ش رشد کرد نکرد

من اصلا دیکه ب ترشح اینا اعتقاد ندارم مهرسا هییجی نداشت. فقط روز قبلش قد نوک انگشت لک دیدم فرداش پری ...

حس میکنم اون لحظه که دختر پریود میشه برای مادر خیلی سختههههه..پس چرا مادرانی ما اینقد بیخیال بودن😭😭😭

واقعا زندگی نکردیم حقمونه که نتیجه خوب ببینیم ..دوسال تمام من زندگی ندارم برای هر میلی متر قدش چقد ح ...

انشالله انشالله عزیزم

من 2 تا متر فلزی خراب کردم. بخدا

دیکه جرات ندارم ب شپهرم بگم از بس ک قدشون میگیرم بعد پسرم میاد باش بازی میکنه گیر میکنن خراب میشن

من رو درسش هم وسواس دارم هفته ای 3 4 بار میفرستمش ریاضی اصلا نمیتونم ببینمش ک درس نخونده همش بابد کتاب هاش بیارم دونه دونه ازش بپرسم 

همه میگن خودت پیر کردی با مهزسا ولش کن ولی من نمیتونم 

[QUOTE=370231277]حس میکنم اون لحظه که دختر پریود میشه برای مادر خیلی سختههههه..پس چرا مادرانی ما اینقد بیخیال بودن😭...[/QUOTE

مامان من ک بام حرف نمیزد اصلا نگام نمیکرد بعد منی ک تک دخترم 4 تا برادر دارم. اصلا ب  رو خودش نیاورد. به خالم میگفت برو بهش بگو. چیکار کنه. اخه چه اشکال داشت بهم بگه؟ 

انشالله انشالله عزیزممن 2 تا متر فلزی خراب کردم. بخدادیکه جرات ندارم ب شپهرم بگم از بس ک قدشون میگیر ...

اینقد حساس بودن هم خوب نیس من اوایل پدر خودم رو برای درس و مشقش در میاوردم ولی الان اصلا کاری ندارم خودشم درساش رو میخونه ودرسش عالیه واقعا دیگه بدنم در مقابل این همه مشکلات کم آورد خودم رو بیخیال درسش کردم