2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست
میدونی من از اون جایی ک اصلا عادت ب شنیدن خبرا خوب ندارم همش ی حسی تو دلم میگه دیکه زیاد رشد نمیکنه. ...

نگران نباش حتما حتما زحماتت بی نتیجه نمی‌مونه  

و حتما باز قد می‌کشه ، این افکار منفی رو از خودت دور کن عزیزم 

اتفاقا باید فکرای خوب بکنی ..من با اینکه همیشه فکرای منفی میاد تو ذهنم نمی‌دونم چرا برای دخترم همیشه ...

انشالله به امید خدا. من دلم مبخواد  حالا ک ارزوش بهش برسه خیلی تلاش میکنه برا قدش 

دختر داییم و دوتا دختر خاله هام همسن مهرسا ن. قدشون 165 تا 170.این وسط این طفلی کوتاه. همش میکهمن کی قد اینا میشم😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون 2 سال هم حساب کنی ک به نظرم کمتر با امپول بیشتر نمیشه همون اختلاف میمونه

پناه بر خدا عزیزم مرسی که همیشه بهم امید میدی ..می‌دونی چیه من دخترم رو تنها بزرگ کردم شوهرم فقط یه ماکت بوده تو زندگی دوتامون حتی برای آمپول هم. میبرمش ما رو پیاده می‌کنه خودش می‌ره می‌چرخه   ..دوست دارم خدا ببینه زحمتای ما مامانا رو اولا اینکه تن بچه هامون سلامت باشه دوم قدشون رعنا بشه ما یک نفس راحتی بکشیم 

انشالله به امید خدا. من دلم مبخواد حالا ک ارزوش بهش برسه خیلی تلاش میکنه برا قدش دختر داییم و دوتا ...

به امید خدا میشه الان که پریود شده باز مث همیشه تمام تلاشت رو بکن که انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید 

پناه بر خدا عزیزم مرسی که همیشه بهم امید میدی ..می‌دونی چیه من دخترم رو تنها بزرگ کردم شوهرم فقط یه ...

منم شوهرم هیچ وقت تو زندگیم برا خودم حامی نبود روزای خوب باهش نداشتم. ولی برا بچهام پدر خوبی . تنها دلیل موندم همین 

به امید خدا میشه الان که پریود شده باز مث همیشه تمام تلاشت رو بکن که انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید

امروز زود خوابید برنامه نوشت ک ورزش دوباره شروع کنه. داروهاش هم مرتب بهش میدم. 

اونا پریود شدن؟؟اگه شدن بعد پریود قد کشیدن؟

اره شدن..  10 سال و نیم با قد 154 شد تا دوماه پیش 168 بود

دومی هم 11 سال شد قد پریودیش نمیدونم ولی الان 165

سومی هنوز پریود نشده قدش 164

منم شوهرم هیچ وقت تو زندگیم برا خودم حامی نبود روزای خوب باهش نداشتم. ولی برا بچهام پدر خوبی . تنها ...

باز خدارو شکر برای بچه ها خوب ..شوهر من ادای خوب بودن در میاره کلا بدنش عصب مهربانی نداره 😂😔😔😔😔

باز خدارو شکر برای بچه ها خوب ..شوهر من ادای خوب بودن در میاره کلا بدنش عصب مهربانی نداره 😂😔😔😔😔

من فقط برا من عصب مهربانی نداره😂😂😂😂 برا بچها همه ماری میکنه ولی من اصلا اصلا اصلا

ماشاالله چه خوب ..حتما ماماناشون هم بیخیال بودن

اصلا نمیدونن سن استخوانی چیه نمیدونن جهش رشد چیه😂 واسه خودشون رشد کردن بعد من