2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
الان طبق حساب کتاب خودت چقد دیگه رشد میکنه؟

الان طبق 3 تا عکس ک گرفتم سن استخوانیش بین 13/۵ ماه تا 14/۱ ماه

همین ک نمیدونم کی صفحاتش بسته میشه؟ اگ 15 ساله بسته بشه. شاید 6 7 سانت اگ 14 ساله بسته بشه ک بدبختم😂

خودش ب زیر 165 راضی نیست غیر مستقیم میگم 160 هم خوبه ها میگه نه فقط 165 به بالا 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه دکتر زنان 3 تا بردم. بیمارستان سنو کرد باز 2 تا سنو بیرون بردم همه گفتن پریودش میخواد شروع بشه تخ ...

خداروشکر عزیزم آخه من هرچی بشه ربطش میدم به امپولاش ...میگم اگه مهرسا جون هم قد خودتون بشن یعنی دیگه ژنتیک دست تمام دکترا رو از پشت بسته ..یعنی میشه دختر منم هم قد خودم بشه ..راستی اگر الان دختر من سن استخوانی ۱۳باشه چند سانت دیگه رشد می‌کنه تا سن استخوانی ۱۶سالی ۴سانت هم رشد بکنه باز به ۱۶۰میرسه خدا کنه اینجوری باشه ..البته سن استخوانی رو الان نمی‌دونم همینجوری گفتم در بد ترین شرایط اگه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیگه نباید نگران باشی مطمعن باش ۱۶۰رو رد می‌کنه

نمیدونی قبل پریود چقد پرخاشگر شده بود اصلا نمیشد باهاش حرف بزنی داد میزد زود از کوره در نیرفت لج میکرد

همین ک پریود شد بچه اروم شد. تنها مزیت پریودی همینه

الان طبق 3 تا عکس ک گرفتم سن استخوانیش بین 13/۵ ماه تا 14/۱ ماه همین ک نمیدونم کی صفحاتش بسته میشه؟ ...

انشالله به همون چیزی که خودش میخاد برسه خدارو چه دیدی شاید ژنتیکش به طرف پدری کشید و بلند شد

نمیدونی قبل پریود چقد پرخاشگر شده بود اصلا نمیشد باهاش حرف بزنی داد میزد زود از کوره در نیرفت لج میک ...

من خودم همینم یه هفته قبل پریود پاچه میگیرم همین که پریودی میاد آروم میشم 

منم خیلی روزها سختی گذروندم و باز هم استرس ش دارم. از صبح تا خالا دارم تو برگه می نویسم ک سن استخوان ...

عزیزم مطمئن باش بازم قد می‌کشه ، من یه نفر رو میشناسم که بعد قطع دیفرلین با قد ۱۵۰ پریود شد و الان قدش ۱۵۶ شده در عرض یکسال ، و اینکه احتمال داره پریودی دخترت مرتب نباشه یعنی شاید ماه بعد پریود نشه ، تا زمانیکه مرتب نباشه حسابی قد می‌کشه 

خداروشکر عزیزم آخه من هرچی بشه ربطش میدم به امپولاش ...میگم اگه مهرسا جون هم قد خودتون بشن یعنی دیگه ...

من ک 158  اصلا منو قبول نداره میگه کوتاهی 

من مطمعنم سن دخترت و اشتباه گفتن اخه برا مهرسا حتی ماهش هم مینویسه انقد دقیق.  حدودی 12 یا 13 اصلا ب نظرم درست نیست. همون نظر دکتر رادیولوژی درست

سن استخوانی 15 سال 80 ذرصد موقع ها بسته میشه حالا یکی خپش شانس تا 17 سال هم باز. یکی هم 14 ساله دیگه  بسته میشع

اگ 15 سال هم حساب کنی سالی 5 سانت رشد کنه  15 سانت دیگه حتما رشد میکنه.  

الان طبق 3 تا عکس ک گرفتم سن استخوانیش بین 13/۵ ماه تا 14/۱ ماه همین ک نمیدونم کی صفحاتش بسته میشه؟ ...

می‌دونی دختر من وزنش چند شده حدود ۵۰😭😭😭😭اصلا گوش نمیده میگم کم هله هوله بخور بخدا قدت میسوزه یک سال رعایت کن بعدش هرچی خواستی بگو اصلا اهمیت نمیده بشدتتتتتت اشتهاش زیاده به نظرت ببرم دکتر دارو بده اشتهاش بسته بشه ؟

من ک 158 اصلا منو قبول نداره میگه کوتاهی من مطمعنم سن دخترت و اشتباه گفتن اخه برا مهرسا حتی ماهش هم ...

شهر ما واطرافمون متاسفانه از لحاظ تجهیزات پزشکی و خود پزشک صفرررر هستند هر دفه گرفتن یک سن روند می‌نوشت نیم و ماه و اینا نداشت سرسری یه چیزی میگفتن امیدوارم اشتباه گفته باشن...ولی خب وقتی ۹سال و دوماهش بود دکترش رو عوض کردم دکتر از روی خود عکس که نگاه کرد گفت حدود ۱۱سال یعنی به به دوسال هم نمی‌رسید تفاوت سن استخوانی 

عزیزم مطمئن باش بازم قد می‌کشه ، من یه نفر رو میشناسم که بعد قطع دیفرلین با قد ۱۵۰ پریود شد و الان ق ...

میدونی من از اون جایی ک اصلا عادت ب شنیدن خبرا خوب ندارم همش ی حسی تو دلم میگه دیکه زیاد رشد نمیکنه. خودت الکی دلخوش نکن  من واقعا تمام تلاشم کردم الان رفتم پوشه ش نگاه کردم از سال 99 تا الان صد تا ازمایش سنو عکس. من دارم 

ب جز دارو ها و اون امپول ها ک با بدبختی از یزد با پست برام میاوردن دونه دونه ش زجر کشیدم باهاش  چقد دارو گرفتیم براش و هرچیزی ک فکر کردم براش خوبه گفتم.  دیگه بقبه ش با خدا   هرجی صلاح پیش بیاد

می‌دونی دختر من وزنش چند شده حدود ۵۰😭😭😭😭اصلا گوش نمیده میگم کم هله هوله بخور بخدا قدت میسوزه یک ...

وای وزنش بالا. مهرسا همین ماه شد 45 ک پریود شد ب نظرم اگ وزنش کم تر بود حالا حالاحالاها نمیشد

ب خاطر درسهاش ورزش هم نمیکرد  

نزار وزن بگیره. والا 6 ماه بعد قطع امپول پریود میشه

میدونی من از اون جایی ک اصلا عادت ب شنیدن خبرا خوب ندارم همش ی حسی تو دلم میگه دیکه زیاد رشد نمیکنه. ...

اتفاقا باید فکرای خوب بکنی ..من با اینکه همیشه فکرای منفی میاد تو ذهنم نمی‌دونم چرا برای دخترم همیشه قد ۱۶۸تو ذهنم بوده و هست اصلا پاک نمیشه تو ذهنم دعا کنید به حقیقت بپیونده 😂😂😂😂

شهر ما واطرافمون متاسفانه از لحاظ تجهیزات پزشکی و خود پزشک صفرررر هستند هر دفه گرفتن یک سن روند می‌ن ...

همون 2 سال هم حساب کنی ک به نظرم کمتر  با امپول بیشتر نمیشه  همون اختلاف میمونه

وای وزنش بالا. مهرسا همین ماه شد 45 ک پریود شد ب نظرم اگ وزنش کم تر بود حالا حالاحالاها نمیشدب خاطر ...

خیلییی وزنش بالاس  الآنم سه هفتس باشگاه نرفته فردا میخام ببرمش شروع کنه ..