2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010584 بازدید | 15479 پست
[QUOTE=370231277]حس میکنم اون لحظه که دختر پریود میشه برای مادر خیلی سختههههه..پس چرا مادرانی ما این ...

باز خوبه به خالتون می‌گفت منی که میدونست حتی یه پوشک نخرید پارچه استفاده میکردم ولی بازم جونم به جونش بنده تمام دنیامه❤️

انشالله انشالله عزیزممن 2 تا متر فلزی خراب کردم. بخدادیکه جرات ندارم ب شپهرم بگم از بس ک قدشون میگیر ...

ولا من دیگه دو یا سه ماه یکبار قد میگیرم ولی خب هر لحظه یادم میفته نکنه قدش متوقف شده استرس وجودم رو میگیره ..کاش منم مثل شما تکلیفم مشخص بشه بخدا خسته شدم هرروز فشارم رو ۱۴س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هم مثل مامان مهرسا خیلی باتجربه هستین به نظرتون قد دختر من به ۱۶۰میرسه؟؟با سن ۸سالو دوماه ...

ممنون از لطفت منم مثل همه مامان های اینجا از 4 سالگی دخترم تا الان درگیرش بودم زندگی جان همه چی به سن استخوانی ربط داره اگر سن استخوانی دختر شما الان 11 سال هم باشه با صد 147 حتما به 160 میرسه و شاید بیشتر ولی اگر 12 یا 13 باشه نه قطعا نمیرسه ..هدف من برای نوشتن مطالب فقط اینه که کسایی که میاین از این تاپیک ها اطلاعاتی به دست بیارن اگر نیاز به هورمون رشد هم داره دخترشون یا هدفشون بالای 160 هست زیاد هم نترسن چون بعدش که دیر بشه هیچ راهی نیست مثل مامان دیجمون که میگه کاش اطلاعاتم بیشتر بود و بخصوص بخصوص بچه هایی که کمبود هورمون رشد دارند وقت از دست ندن

ممنون از لطفت منم مثل همه مامان های اینجا از 4 سالگی دخترم تا الان درگیرش بودم زندگی جان همه چی به س ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم ..قطعا دختر من الان سن استخوانی بالای ۱۲هست چون خودش الان ده سال و سه ماهشه ...وقتی رشد قدش با آمپول ضد بلوغ خوب بوده یعنی باز دکتر باید هورمون رشد میداد؟؟

تو سنو سایز تخمدان و رحم رو چقد زده بود؟

عکس ش گذاشتم نیومده هنوز 

دوتا سنو داد اولی رحم ابعاد 56*24    سنوی دوم 61*۲۲

البته سنوی دوم جای بهتری بود

سایز تخمدان هم 28*۱۳.   23*۱۶

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ولا من دیگه دو یا سه ماه یکبار قد میگیرم ولی خب هر لحظه یادم میفته نکنه قدش متوقف شده استرس وجودم رو ...

منم خیلی روزها سختی گذروندم و باز هم استرس ش دارم. از صبح تا خالا دارم تو برگه می نویسم ک سن استخوانیش الان چند شذه حساب میکنم ببینم چند سانت جند سانت رفته بالا..... 

برای کیست دارو نداد؟؟ممکنه از آمپول باشه ؟؟

نه دکتر زنان 3 تا بردم. بیمارستان سنو کرد باز 2 تا سنو بیرون بردم همه گفتن پریودش میخواد شروع بشه تخمدان هاش هنوز فعالیت شون تنظیم نشده این کیست ها خطرناک نیستن  هیج دارویی نیاز نیست باز من 3 شب راه افتادم تو سرما رفتیم اهواز ک ی موقغ خطرناک نباشه ولی همه گفتن طبیعی. منم دیکه بیهیال شدم تا ک 7 بهمن پریود شد

همون که نوشته مایع آزاد یعنی کیست؟؟آخه سنوی دخترم پارسال نوشته بود ولی. دکتر دید چیزی نگفت

مایع ازاد ممکن عفونت لگن باشه. برا مهرسا خفیف نبود دلدرد داشت دور ناف ش درد دلشت حالت تهوع و تب داشت من فکر کردم ویروس گرفنه سرم زدیمش دیدم بدتر شد شک ب اپاندیس کردیم ک سنو گفت کیست بوده ک ترکیده 

مایع ازاد ش در حد کیست بود  اگ خییلی کم باشه اختمالا عفونت