2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009353 بازدید | 15446 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چه خوب که سن استخوانی دختر شما عقب بوده دختر شما صددرصد قد بلند میشه عزیزم همون عقب بودن سن اس ...

امیدوارم همه دخترای این گروه قد بلند بشن و بهترین تجربه ها اینجا بنویسیم البته اینم بگم ما 11 سالگی با قد 137 درمان شروع کردیم  الان 153 هست

دوستان ازتون خواهش میکنم اگه دکتر خوبی توی تهران سراغ دارید بهم معرفی کنید که دخترمو ببرم 🙏

دکتر دختر من عبدالرضا پورمتعبد است دو تا مطب داره خیابون فاطمی و خیابون فلسطین .وقت دهی انلاین هست از سایت دکتر دکتر 

ببین عزیزم ورزش والیبال ۷۰درصد تاثیرداره شایدم بیشتر من خودم به شخصه تو اطرافیانم دیدم که چقدررررر ی ...

بعد از سن بلوغ هم تاثیر داره؟ مثلا برای بیست و خورده ای ساله

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
[QUOTE=370080491]عزیزم دکتر معتمد ( داماد دکتر رازقی ) مخالف توقف بلوغ ؟ چون دکتر علایی دقیقا زمانی ...

سلام عزیزم چند وقته شما به دخترتون آمپول می زنید؟اوایل تو چه مرحله از بلوغ بود؟میشه بفرمایید تو این مدت تزریق آمپول چقدر افزایش قد داشته؟و الان چند سالشه و قدش چقدره؟

ببخشید زیاد شد سوالام

هدف من از نوشتن این مطالب فقط اینه که انقدر ها هم که فکر می‌کنیم ما مادر ها شاید ترسناک نباشه و نتیج ...

خوب عزیزم پریود با قد ۱۵۶ شروع بشه به نظر من طبیعیه چون ماها که قدمون متوسطه نباید انتظار معجزه داشته باشیم به نظر من تو ایران قد ۱۶۰تا ۱۶۵ برا دخترا کاملا ایده آل هستش 

مسلما با قد ۱۵۶که پریود بشن بعد اینم هرچقدر رشد کند بشه بازم نهایتش خیالت راحته که به ۱۶۰ می رسه که اگه خوب رسیدگی بشه و کنارش ورزش کششی باشه احتمالش هست بیشتر هم قد بکشه

هر چند همه اینا به کنار جدای بحث قد ,پریود شدن تو سن کم برا بچه های این دوره زمونه که خیلی حساس هستن به نظر من تبعات زیادی داره

امیدوارم همه دخترای این گروه قد بلند بشن و بهترین تجربه ها اینجا بنویسیم البته اینم بگم ما 11 سالگی ...

الان دیدم عزیزم .پس قد دختر شما نسبت به سنش کم بود و سن استخوانی یکسال عقب پس معلومه هورمون رشدش کم بود پس شرایطش با دخترای ما فرق داشت چون دختر من تولد ۹سالگی قدش ۱۴۰بود با سن استخوانی ۱۱سال و بعد از شروع آمپول تو سه ماه الان شده ۱۴۳ پس معلومه دختر من هورمون رشدش خوبه .اولش با صحبت های شما تعجب کردم چرا دکتر دخترم اصلا در مورد هورمون به ما چیزی نگفته و الان متوجه شدم که شرایط هر کدومشون فرق داره 

بعد از سن بلوغ هم تاثیر داره؟ مثلا برای بیست و خورده ای ساله

فک نکنم عزیزم چون حداکثرش خیییلی خوش شانس باشن دخترا بعد ۱۸سالگی دیگه صفحات رشد بسته میشن .بیشتر جاها نوشتن دخترا ۱۶سال استخوانی صفحات رشدشون بسته میشه و دیگه افزایش قد ندارن

سلام عزیزم یعنی برا رشد و بلوغ هیچ راهنمایی نکرد ؟ عکس مچ دست و آزمایشات اگه داشتی ارسال میکردی حداق ...

سلام عزیزم نه گفتن باید حتما حضوری ییاین عکس استخوان ران بگیریم

من همه رو فرستادم براشون ولی گفتن من به عکس و سونو جای دیگه اعتماد ندارم

گفتن قدش خوبه ولی اگه توی مراحل پیشرفته ی بلوغ هست قدش کم