2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010668 بازدید | 15482 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@hana9111 ‍ 1 سلام عزیزم خوبیمیگم مهرسا دیروز رفتم حمام بدنش شیو کرد با پودر موبر حالا امروز میگه م ...

عزیزم نگران نباشید شاید پریود شده  دختر من اولین بار چند قطره بود و خیلی کمرنگ بعدش تا سه روز ادامه داشت. 

مرسی عزیزمهله هوله صفر؟غذا تنقلات چیا میدادین روزانه

نه والا همه چی میخوره ولی کمتر تا قبل . مث قبل خوراکی نمیخوره

هر روز گوشت چه گوسفندی چ مرغ  ماهی اضلا دوست نداره.  شیر ماست محلی. میوه خیلی دوست داره خیلی میخوره.  چیزا بد مث شیرینی کیک و لواشک هم میخوره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دو سه ماهه دخترم رو دکتر تغذیه میبرم. اونم مدلهای مختلف آرژنین و کلسیم رو به دخترم داد. دو ماه خورد ...

اره منم مرتب نمیدم بین شون همیشه استراحت میدم همیشه 

معلوم شد جریان چی بوده؟ پریود نشد؟

نمیدونم یکم خون صورتی  در حد لک بینی. هر کاری میکنم نمیاد ببرمش سنو میترسم کییت چیزی باشه

ماه قبل سنو بردمش چون مرد بود میگه دیگه نمیرم

عزیزم نگران نباشید شاید پریود شده دختر من اولین بار چند قطره بود و خیلی کمرنگ بعدش تا سه روز ادامه ...

جدی یعنی پریود؟ من خودم بار اول خیلی شدید بود. الان این لک فقط  پس پریود حسابش کنم دیگه

هیج علامتی نداشت. تازه دو روز پیش یه کوچولو لک سفید رو لباس ش بود. من فک کردم 6 ماه دیگه بشه

اصلا ترشح نداشت

نه والا همه چی میخوره ولی کمتر تا قبل . مث قبل خوراکی نمیخورههر روز گوشت چه گوسفندی چ مرغ ماهی اضلا ...

عزیزم گوشت هر روز اصلا خوب نیست 

کیکدو شیرنی م اگه خودت درست کنی بد نیست که 

لواشکم که خیلی خوبه مخصوصا اگه خونگی باشه 

قشنگ به حرکت روده ها کمک میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جدی یعنی پریود؟ من خودم بار اول خیلی شدید بود. الان این لک فقط پس پریود حسابش کنم دیگههیج علامتی ند ...

اگه این لک تا 3 روز ادامه داشت آره عزیزم ینی پریود شده

وگرنه پریود نیست شاید واقعا زخم شده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم یکم خون صورتی در حد لک بینی. هر کاری میکنم نمیاد ببرمش سنو میترسم کییت چیزی باشهماه قبل سنو ...

حق داره 🥲

کاش یجایی ببریش که سونوگرافی ش خانوم باشه 

و اینکه فک نمیکنم تو سن دختر شما کیستی چیزی باشه 

زود سمت بیماری نبر ذهن تو 

جدی یعنی پریود؟ من خودم بار اول خیلی شدید بود. الان این لک فقط پس پریود حسابش کنم دیگههیج علامتی ند ...

دختر من خیلی کم بود ولی سه روز کامل طول کشید ولی ماه دوم به بعد پریودش 7 روزه وخونریزیش زیاده

عزیزم گوشت هر روز اصلا خوب نیست کیکدو شیرنی م اگه خودت درست کنی بد نیست که لواشکم که خیلی خوبه مخصوص ...

چرا گوشت هر روز خوب نیست؟ بیشتر روزها دو وعده به دخترم گوشت میدم میگن برای رشد بای بیشتر پروتین بخورن

چرا گوشت هر روز خوب نیست؟ بیشتر روزها دو وعده به دخترم گوشت میدم میگن برای رشد بای بیشتر پروتین بخور ...

درسته عزیزم ولی نه دیگه بیش از حد چخبره 

گوشت زیاد بخوری دل رحمی قبل رو دیگه نداری 

گوشت خوبه مخصوصا گوسفند 

ولی زیادش نه هرچیزی زیادش خوب نیست دیگه 

حبوبات هم پروتئین دارن مخصوصا نخود 

تخم مرغم پروتئین داره 

میتونی هر روز یه کدومو بدی دخترت در هفته 3 بار گوشت بخوری عالیه و به اندازه بیشتر خوب نیست