2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست

دوستان سلام من بچم ۱۰سالشه دختره موهای اونحاش دراومده قدش ۱۲۹ وزن ۲۵ هست . امپول رشد دکتر داده ولی بیمه نیستیم ماهی ۲میلیون هزینه میشه بنظرتون بزنم؟ اخه دخترمم هیچی غذا نمیخوره اشتها نداره لج کرده نمبدونم دردش چیه.با خودم میگم این ک میخاد لج کنه نخوره همون امپول نزنم خرجم نکنم

نظرتون چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش خیلی کمه گناه داره براش بزن بعدا پشیمان میشی

بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم اینجوری میشه از گرسنگی ب این وضع میافته بخور تا الان ک هست

کارد بزنم خونم در نمیاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من برا پسرم‌میزنم‌ ۳هفته س ۸و ۹ماهشه قد ۱۲۱ سن استخوانی ۲سال وشش ماهه س

عزیز سن استخوانی چنده بچت

من برا پسرم‌میزنم‌ ۳هفته س ۸و ۹ماهشه قد ۱۲۱ سن استخوانی ۲سال وشش ماهه س

شما هزینه امپولش چقدر میشه

پسرت درد نداره گریه نمیکنه؟

خیلی هم خوب فقط یادم نیس چند سالگی با چه قدی امپولش رو شروع کردی؟؟چند سال براش زدی؟؟وقتی قط کردی قدش ...

9/5 سالگی با قد 141 شروع کردیم

12 ماه تزریق انجام دادیم

یکساله که آمپولش قطع شده

تو این 2 سال کلا 14 سانت رشد کرده

فکر میکنم خیلی کمه

بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم ...

عزیزم حق داری درکت میکنم ..بچه ها تو این سن لج میکنن ما که بزرگیم باید کنار بیایم باهاشون با مهربونی براش توضیح بده 

نه اصلا خودم‌میزنم براش ۸قلم هورمون رشد برای ۳ماهش ۱۴۵۰ بابیمه تامین

کدوم شهرید شما